Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Oulun Lyhty

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Valitse viihtyisä koti vehreästä kotikorttelista

Huippusuositussa Oulun Lyhdyssä on vapaana enää yksi upea koti, rauhallinen ylimmän kerroksen kolmio. Nyt kannattaa kiirehtiä ja varata oma muuttovalmis koti Valjaspuiston uudesta kotikorttelista ja energisestä naapurustosta. Lyhty tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla lähellä lenkkipolkuja, lähikauppoja ja keskustaa.

Heinäpään vierelle valmistuu hyvää vauhtia upeiden uusien kerrostalojen muodostama luonnonläheinen Valjaspuiston kotikortteli. Muuttovalmiissa Asunto Oy Oulun Lyhdyssä on nyt tarjolla uusia hyvän olon asuntoja. Lyhdyssä on monipuolinen valikoima koteja näppäristä yksiöistä useamman huoneen koteihin. Suunnittelussa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa. Kaikissa kodeissa on lasitetut parvekkeet ja paljon ihastuttavia yksityiskohtia, osassa kodeista on myös oma sauna.

Tankkaa energiaa luonnosta

Heinäpään ympäristö tunnetaan viihtyisänä ja monien mahdollisuuksien asuinpaikkana. Alueelta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämisen eväät palveluineen, päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen sekä urheilu- ja ulkoilupaikkoineen. Lyhty hemmottelee asukkaitaan myös upean avarilla ja luonnonläheisillä näkymillä. Länteen päin avautuvista Lyhdyn asunnoista avautuu rauhallinen puistomaisema. Lisäksi meri rantapolkuineen ja poukamineen on niin lähellä, että uusien asuntojen ylimmistä kerroksista on näkymiä merellisiin maisemiin. Alempien kerrosten ikkunoista taas avautuu vihreät näkymät viereiseen puistoon. Täällä on ihmisen hyvä asua ja olla.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
71 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
51
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
98 603 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Lyhdyn kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke sekä avarat näkymät, jotka tuovat asuntoihin lisää viihtyisyyttä ja valoisuutta. Sisätilojen suunnittelussa on pyritty painottamaan valoisuutta sekä näkymiä tilasta toiseen.

Anu Kortet, Arkkitehtitoimisto Laatio Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Inspiroidu Lyhdyn upeasta asunnosta

Lyhdyn kaikissa kodeissa on lasitetut parvekkeet ja paljon ihastuttavia yksityiskohtia.

Kurkista sisään Lyhtyyn

Lyhdyn suunnittelussa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa.

Tutustu naapuruston palveluihin

Arkkitehdin terveiset

Oulun Lyhdyn suunnittelussa on panostettu tyyliin, viihtyisyyteen ja valoisuuteen. Lue lisää

Energiatehokkuusluokka C

Ympäristöystävällinen koti on hyväksi sekä sinulle että tuleville polville Lue lisää

Uusia koteja puistomaisemissa

Valjaspuiston vehreä kotikortteli tarjoilee valoisia uusia koteja hyvällä paikalla, jossa kattavat palvelut, koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta. Heinäpään kainalossa on hyvä asua.

Iloa ja inspiraatiota asumiseen