Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Oulun Lyhty

1 esittely
Myytavat_asunnot_Lyhty_topbanner_julkisivu_uusi.jpg

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: helmikuussa 2019

Valitse viihtyisä koti vehreästä kotikorttelista

Myytävänä uusia asuntoja Oulun Valjaspuiston uuteen kotikortteliin ja energiseen naapurustoon. Lyhty tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla lähellä lenkkipolkuja, lähikauppoja sekä keskustaa.

Heinäpään kainaloon rakennetaan upeaa kahdeksan kerrostalon muodostamaa luonnonläheistä Valjaspuiston kotikorttelia. Komean sisarusparven uudiskohteista Asunto Oy Oulun Lyhty tuo kaupunkiin uusia hyvän olon asuntoja. Tulossa on monipuolinen valikoima koteja näppäristä yksiöistä useamman huoneen koteihin. Suunnittelussa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa. Kaikkiin koteihin tulee lasitetut parvekkeet ja paljon ihastuttavia yksityiskohtia, osassa on myös omat saunat.

Tankkaa energiaa luonnosta

Heinäpään ympäristö tunnetaan viihtyisänä ja monien mahdollisuuksien asuinpaikkana. Alueelta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämisen eväät palveluineen, päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen sekä urheilu- ja ulkoilupaikkoineen. Meri rantapolkuineen ja poukamineen on niin lähellä, että uusien asuntojen ylimmistä kerroksista on näkymiä merellisiin maisemiin. Alempien kerrosten ikkunoista avautuu vihreät näkymät viereiseen puistoon. Täällä on ihmisen hyvä asua ja olla.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
26 - 88 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
51
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
31 787 - 126 025 €
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Lyhdyn kaikissa asunnoissa on tilava lasitettu parveke sekä avarat näkymät, jotka tuovat asuntoihin lisää viihtyisyyttä ja valoisuutta. Sisätilojen suunnittelussa on pyritty painottamaan valoisuutta sekä näkymiä tilasta toiseen.

Anu Kortet, Arkkitehtitoimisto Laatio Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu naapuruston palveluihin

Arkkitehdin terveiset

Oulun Lyhdyn suunnittelussa on panostettu tyyliin, viihtyisyyteen ja valoisuuteen. Lue lisää

Energiatehokkuusluokka C

Ympäristöystävällinen koti on hyväksi sekä sinulle että tuleville polville Lue lisää

Uusia koteja puistomaisemissa

Valjaspuiston vehreä kotikortteli tarjoilee valoisia uusia koteja hyvällä paikalla, jossa kattavat palvelut, koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta. Heinäpään kainalossa on hyvä asua.

Iloa ja inspiraatiota asumiseen