Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Energiatehokkuusluokka C

Arjen vastuuta huomisesta

Pieni energian kulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Oulun Lyhdyn energiatehokkuusluokka on C. Ympäristöystävällinen koti on hyväksi sekä sinulle että tuleville polville.

Miten energiaa säästyy?

Oulun Lyhdyn suunnittelussa on pohdittu huolellisesti lämmityskulujen säästymistä. Uudessa kerrostalossa on tiiviit rakenteet, paksut lämpöeristeet ja lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Myös ikkunavalinnoilla varmistetaan, että lämpöhukka on mahdollisimman pieni. Samalla huolehditaan, että ilmanvaihto on säädetty oikein rakennuksen, ilmanlaadun ja asumismukavuuden kannalta.

Arjen valintoja

Oulun Lyhdyn uudet asunnot liitetään kaukolämpöverkkoon, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Uudiskohteelle tehdään myös valmiiksi ympäristöystävällinen sähkösopimus. Lämpimän ja kylmän veden kulutusta mitataan asuntokohtaisesti, jolloin kukin asukas voi itse seurata veden kulutustaan. Uudet ympäristöystävälliset hanat kuluttavat vettä säästeliäästi ilman, että asukas edes huomaa eroa vanhaan.

Myös kodinkoneilla on merkittävä osuus asunnon sähkönkulutuksessa. Oulun Lyhdyn uusiin asuntoihin asennetaan energiatehokkaat kodinkoneet.

Satsaus tulevaisuuteen

Opastamme uusien Bonava-kotien asukkaita energian säästämisessä myös arjen pienillä teoilla. Kun asuntoa käytetään ja huolletaan oikein, vältytään esimerkiksi turhilta korjauksilta.
Ympäristöystävällinen koti on maailman paras paikka.