Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Lyhty A 49, 3 huonetta, 70,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Tervetuloa muuttovalmiiseen ylimmän kerroksen päätyhuoneistoon

Lyhdyn viimeinen vapaa koti on harvinaislaatuinen kokonaisuus. Muuttovalmis kulmahuoneisto sijaitsee ylimmän kerroksen rauhassa. Upean tilavalta parvekkeelta avautuvat pitkät, upeat kaupunkinäkymät.

Oulun Lyhdyn viimeinen vapaa koti kutsuu viihtymään lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Kahdeksannen kerroksen yksilöllisessä kodissa on oma sauna, erillinen vaatehuone, kätevä kodinhoitohuone sekä kaksi wc:tä.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Lyhty rakennetaan joustavalle vuokratontille. Mikäli et halua investoida taloyhtiön tonttiin asuntoa ostaessasi, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittain vastikkeessa. Jos taas maksat huoneistokohtaisen osuutesi tontista pois, vapaudut maksamasta tontinvuokraa.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä on reilusti säilytystilaa liukuovellisessa Elfa-säilytysjärjestelmässä sekä erillisessä vaatehuoneessa. Eteinen avautuu tyylikkääseen ja valoisaan keitto- ja oleskelutilan kokonaisuuteen, jossa on kaunis parkettilattia. Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin tyylikkäät vaaleat pinnat ja hillityt, aikaa kestävät kalusteet. Olohuoneesta ja suuremmasta makuuhuoneesta on käynti upean leveälle lasitetulle itäparvekkeelle. Suurempi makuuhuone on erillään kodin muista oleskelutiloista, minkä ansiosta makuuhuoneissa on omaa rauhaa. Molemmissa makuuhuoneissa on koko sivuseinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Tästä kodista näkymät avautuvat itään ja etelään.

Sauna, kylpyhuone ja erillis-wc

Tässä kodissa on tyylikäs pesuhuone, jossa on raikas sisustus, sekä tunnelmallinen sauna. Lasinen suihkuseinä on kääntyvä. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys. Kodissa on lisäbonuksena kätevä kodinhoitohuone sekä erillis-wc.

Lasitettu parveke

Kodin oleskelutilat jatkuvat hulppean kokoiselle itäparvekkeelle. Lasituksen ansiosta tilasta voi nauttia keväästä syksyyn. Sisusta parvekkeelle vaikkapa viihtyisä kesäkeidas kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän yrttiviljelmä.

Toimivat yhteistilat

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät hyvät polkupyörien säilytys- ja huoltotilat, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot ja kuivaushuone. Oulun Lyhdyn autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa, josta on hissillä kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Lisää pysäköintipaikkoja on pihalla. Vehreä korttelipiha kutsuu viihtymään oleskelu- ja leikkipaikkoineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 285 146
Myyntihinta
€ 98 603
Lainaosuus
€ 186 543
Tontin lunastusosuus
€ 43 805
Pinta-ala
70,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 150
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 786
Hoitovastike
€ 190
Tontin vuokravastike
€ 178
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Pääomavastike

  • 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,13 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys 11,15 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina

Yhtiölaina Oulun Osuuspankki
Laina-aika n. 25 vuotta. 
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti