amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Lyhty A 50, 3 huonetta, 108,5 m²

Hulppean komea koti ylimmässä kerroksessa

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3-4h+kt+s
Pinta-ala
108,5 m²
Kerros
8 / 8
Myyntihinta
€ 147 111
Lainaosuus
€ 287 091
Velaton hinta
€ 434 202
Tontin lunastusosuus
€ 65 224
Tontin vuokravastike
€ 266
Pääomavastike
€ 239
Hoitovastike
€ 304
Vapaa

Lyhty A 50, 3 huonetta, 108,5 m²

Hulppean komea koti ylimmässä kerroksessa

Valitse omaksesi 108,5-neliöinen asunto uudesta kerrostalosta ja mukavasta naapurustosta Oulun Valjaspuiston kotikorttelista. Asunnossa 50 on upea pohjaratkaisu, muuntuvat neliöt ja lasitettu parveke.

Oulun Lyhdyn asunto 50 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Huolella suunniteltu ylimmän kahdeksannen kerroksen koti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

Eteinen, pesutilat & sauna

Koti alkaa eteisestä, jossa on hyvät säilytystilat liukuovin. Toiminnallisen Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta vaatteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä, joten täällä arki rullaa. Tässä kodissa on ihana sauna ja kylpyhuone mukavuuslattialämmityksellä, kaksi wc-tilaa, kodinhoitohuone ja kätevä apuvarasto. Suihkuseinät ovat kääntyvät.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteinen avautuu tyylikkääseen saarekkeelliseen keittiöön ja valoisiin oleskelutiloihin, joissa on laadukas lautaparkettilattia. Oleskelutiloista ja makuuhuoneesta on käynti upealle lasitetulle parvekkeelle. Molemmissa makuuhuoneissa on hyvät säilytystilat liukuovin, ja toisesta pääsy parvekkeelle. Tässä kulmahuoneistossa on varaus kolmannelle makuuhuoneelle ja näkymät kahteen ilmansuuntaan.

Elämää parvekkeilla

Avaa ovi olohuoneesta ja hulppean isolle lasitetulle parvekkeellesi. Nauti upeasta tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Toimivat yhteistilat

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät hyvät polkupyörien säilytys- ja huoltotilat, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot ja kuivaushuone. Oulun Lyhdyn autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa, josta on hissillä kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Lisää pysäköintipaikkoja on pihalla. Vehreä korttelipiha kutsuu viihtymään oleskelu- ja leikkipaikkoineen.

Koti makusi mukaan

Kun olet ostamassa uutta Bonava-asuntoa jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä juuri sinun makusi ja tyylisi mukaisen. Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman uuden kotisi hintaan sisältyviä trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Tutustu myös upeisiin, lisähintaisiin Lifestyle-paketteihimme, joiden avulla voit lisävarustaa kotisi vieläkin ihanammaksi oman elämäntapasi mukaan. Rakastatko esimerkiksi ruoanlaittoa? Kaipaatko kotiisi erityisen kätevää vaatehuoltoa? Vai oletko intohimoinen treenaaja?

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Oulun Lyhty

Ennakkomarkkinoinnissa uusia asuntoja Oulun Valjaspuiston uuteen kotikortteliin ja mukavaan naapurustoon. Lyhty tarjoaa huoletonta asumista hyvällä paikalla lähellä luontoa ja palveluja. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 5 % myyntihinnasta kaupanteossa
  • 15 % myyntihinnasta huhtikuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta elokuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta joulukuussa 2017
  • n. 20 % myyntihinnasta maaliskuussa 2018
  • 5,6% ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta toukokuussa 2018, kun viranomaiset ovat hyväksyneet rakennuksen käyttöönotettavaksi

Pääomavastike

  • 1.-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,20 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,15 €/m²/kk

Laajakaistavastike 7 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.