Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Pilkku A 20, 2 huonetta, 41,5 m²

3 esittelyä

3 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Toiveiden täyttymys: hulppea länsiparveke

Haaveiletko kaksiosta, josta avautuvat upeat vehreät puistomaisemat? Valitse omaksesi toiveet täyttävä Pilkun asunto 20.

Valoisassa neljännen kerroksen kodissa arki rullaa. Asumisviihtyvyyttä tuovat fiksut neliöt, laadukkaat materiaalit ja hyvät säilytystilat. Tervetuloa uuteen kotiin Heinäpään ulkoilumaastojen äärelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Kodin viehätys perustuu selkeään pohjaratkaisuun. Puustellin keittiö on hyvin varusteltu, ja kokkailun ohessa voi hyvin seurustella olohuoneessa viihtyvien perheenjäsenten tai vieraiden kanssa. Olohuoneessa on yhteinäistä seinätilaa, mikä helpottaa kodin sisustamista omien mieltymysten mukaisesti. Seinän sisään menevät liukuovet säästävät tilaa ja helpottavat kalustamista. Isoon vaatehuoneeseen saa hyvään järjestykseen vaatteiden lisäksi paljon muutakin kodin tavaraa.

Eteinen ja pesutilat

Eteisen Elfa-kaapiston lattiasta kattoon ulottuva peili avartaa sisääntuloa. Eteiseen mahtuu myös oma lisäkaappi tai vaikka tuoli, jolle voi istahtaa kenkiä laittaessa. Modernin tyylikkäässä pesuhuoneessa on tilavaraus pesutornille ja laadukkaat materiaalit.

Lasitettu parveke ilta-aurinkoon

Parvekkeelta avautuvat upeat näkymät vehreän puiston suuntaan. Hulppean kokoisella länsiparvekkeella on myös syvyyttä, joten sinne mahtuu vaikka oma minipuutarha, leppoisa lukunurkkaus tai isompikin ruokailuryhmä.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille. Joustavasti lunastettava tontti mahdollistaa sen, että koko huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa kerralla, jolloin ostat asunnon omalla tontilla. Vaihtoehtoisesti tontinvuokraa voi maksaa kuukausittain vastikkeessa.

Yhteistiloissa vierashuone, sauna ja kuivaushuone

Tasokas saunaosasto kutsuu rentoutumaan lempeisiin löylyihin. Jos kutsut mielelläsi yövieraita, voit majoittaa heidät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vierashuoneeseen. Tilava ja kauniisti kalustettu vierashuone on kaikkien asukkaiden varattavissa. Jokaisen kodin säilytystiloja laajentaa erillinen irtaimistovarasto. Pyykkipäivää helpottava kuivaushuone löytyy kellarikerroksesta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 149 144
Myyntihinta
€ 44 644
Lainaosuus
€ 104 500
Tontin lunastusosuus
€ 25 360
Pinta-ala
41,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 88
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 485
Hoitovastike
€ 125
Tontin vuokravastike
€ 106
Kerros
4 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut