Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Pilkku A 31, 3 huonetta, 67,0 m²

3 esittelyä

3 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Kuudennen kerroksen kolmio hulppealla parvekkeella

Pilkun asunnosta 31 löytyy monta hyvää syytä nauttia arjesta, kuten oma sauna ja isokokoinen lasitettu länsiparveke vehrein puistonäkymin.

Tässä kulmahuoneistossa viehättää valoisuus, kun luonnonvalo hellii kotia kahdesta ilmansuunnasta. Tervetuloa toimivapohjaiseen kotiin, jossa on helposti sisustettava olohuone ja avokeittiö sekä tilavat makuuhuoneet omassa rauhassaan. Lisäilona kotiin kuuluu peräti kaksi omaa irtaimistovarastoa, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja kellarissa.

Valoisat ja viihtyisät oleskelutilat

Ihastu kodin avaraan pohjaratkaisuun ja hyvin suunniteltuihin nelilöihin. Eteiseen luo järjestystä Elfan kaapistot, joiden peililiukuovet tuovat lisää avaruutta eteiseen. Tilavan olohuoneen ja keittiön yhdistelmä rytmittyy selkeästi ja on helppo sisustaa mieleisekseen. Olohuoneeseen tulvii ihanaa luonnonvaloa sekä lännestä että etelästä. Puustellin hyvin varustellussa keittiössä on laadukkaat Boschin kodinkoneet, mm. täyskorkeat kylmälaitteet. Tilavat makuuhuoneet on sijoitettu erilleen toisistaan ja niissä on hyvin säilytystilaa, päämakuuhuoneessa ilahduttaa myös vaatehuone.

Sauna ja pesutilat

Isossa pesuhuoneessa on hyvä varustelutaso ja tilaa pesutornille. Innokkaan saunojan arkea ilahduttavat oman saunan löylyt. Eteisen yhteydestä löytyy myös erillis-wc.

Lasitettu länsiparveke

Isolle lasitetulle länsiparvekkeelle mahtuu monenlaista: viherkeidas, leppoisat oleskelutilat ja ruokailuryhmä. Parvekkeelta avautuvat upeat näkymät vehreän puiston suuntaan.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille.  Joustavasti lunastettava tontti mahdollistaa sen, että koko huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa kerralla, jolloin ostat asunnon omalla tontilla. Vaihtoehtoisesti tontinvuokraa voi maksaa kuukausittain vastikkeessa.

Yhteistiloissa vierashuone, sauna ja kuivaushuone

Tasokas saunaosasto kutsuu rentoutumaan lempeisiin löylyihin. Jos kutsut mielelläsi yövieraita, voit majoittaa heidät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vierashuoneeseen. Tilava ja kauniisti kalustettu vierashuone on kaikkien asukkaiden varattavissa. Jokaisen kodin säilytystiloja laajentaa erillinen irtaimistovarasto. Pyykkipäivää helpottava kuivaushuone löytyy kellarikerroksesta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 224 563
Myyntihinta
€ 67 563
Lainaosuus
€ 157 000
Tontin lunastusosuus
€ 40 943
Pinta-ala
67,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 132
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 728
Hoitovastike
€ 201
Tontin vuokravastike
€ 171
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut