Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sataman Kajo A 01, 2 huonetta, 59,0 m²

1 esittely

Saunallinen koti hulppealla lasitetulla parvekkeella

Ihastu 59-neliöiseen toimivapohjaiseen kotiin, jossa viihtyisyyden viimeistelevät hulppea lasitettu parveke, oma sauna ja laadukas keittotila.

Tervetuloa toisen kerroksen huolettomaan kotiin Toppilansalmen parhaalle paikalle. Tässä kodissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa – avarat oleskelutilat, vaatehuone, parkettilattia ja komean korkeat ikkunat.

Valoisat oleskelutilat

Jo kodin ovelta avautuu näkymä, joka kantaa läpi avarien oleskelutilojen. Olohuoneen ja makuuhuoneen lisäksi kodissa on erillinen mukavankokoinen soppi sisustettavaksi vaikka makuutilaksi tai kotona työskentelyyn. Olohuone ja keittotila muodostavat tilavan ja linjakkaan kokonaisuuden, joka  on helppo kalustaa mieleisekseen. L-mallisessa Puustellin laadukkaassa keittiössä on sopivasti tilaa isommallekin ruokailuryhmälle. Hyvänkokoinen vaatehuone löytyy makuuhuoneen yhteydestä.

Pesutilat ja sauna

Pesuhuoneessa on lattialämmitys, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Pesuhuoneessa on tummanharmaa lattialaatoitus sekä kiiltävän valkoiset seinälaatat. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili ja pyyhekuivain. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin puhdaslinjaisen modernin sisustuksen. Lattia on kaunista valkomattalakattua tammiparkettia. Tyylikkään keittiön kaapistoissa on valkoiset mattaovet, työtaso on mustaa laminaattia ja kalustevälissä on kiiltävän valkoinen lasilevy. Keittiön laadukkaisiin varusteisiin kuuluvat mm. induktioliesi, kalustemikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone.

Lasitettu parveke

Olohuone jatkuu omalle parvekkeelle, josta näkymät avautuvat luoteeseen ja aina salmelle asti. Lasituksen ja parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia vuoden ympäri.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkailleen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 247 900
Myyntihinta
€ 74 220
Lainaosuus
€ 173 680
Pinta-ala
59,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 125
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 797
Hoitovastike
€ 177
Kerros
2 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.