Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sataman Kajo A 11, 2 huonetta, 43,0 m²

1 esittely

Tehokas saunallinen kaksio

Tässä hurmaavan tehokkaassa kaksiossa on kaikki viihtyisän asumisen herkut, kuten oma sauna, iso parveke, kätevä vaatehuone ja avarat oleskelutilat. Tervetuloa nauttimaan elämästä Toppilansalmen parhaalle paikalle.

Valitse omaksesi 43-neliöinen toisen kerroksen valoisa kaksio, jossa hyvää arkea siivittävät hyvin varusteltu keittotila, lattialämmitys, isot ikkunat sekä laadukas parkettilattia.

Valoisat oleskelutilat

Tämä koti hurmaa jo eteisessä, josta näkymä kantaa läpi avarien oleskelutilojen aina lasitetulle parvekkeelle. Keittotilan ja olohuoneen muodostama tilava kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen isoista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyvyyden. Kotikokin iloksi laadukkaassa Puustellin keittotilassa on integroitu astianpesukone ja induktioliesi. Kompaktiin makuuhuoneeseen on kaksi sisäänkäyntiä. Makuuhuoneen yhteydessä on hyvänkokoinen vaatehuone, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät järjestyksessä.

Pesutilat ja sauna

Pesuhuoneessa on lattialämmitys, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Tilassa on tummanharmaa lattialaatoitus sekä kiiltävän valkoiset seinälaatat. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili ja pyyhekuivain. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin sisustuksen, joka on puhdaslinjainen ja ajattoman moderni. Lattia on kaunista valkomattalakattua tammiparkettia. Tyylikkään keittiön kaapistoissa on valkoiset mattaovet. Työtaso on mustaa laminaattia, ja kalustevälissä on kiiltävän valkoinen lasilevy. Keittiön laadukkaisiin varusteisiin kuuluu mm. induktioliesi, kalustemikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone.

Lasitettu parveke

Olohuone jatkuu koko asunnon levyiselle hulppealle parvekkeelle. Lasituksen ja parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia vuoden ympäri. Näkymät avautuvat länteen ja luoteeseen.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkaileen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 180 900
Myyntihinta
€ 55 316
Lainaosuus
€ 125 584
Pinta-ala
43,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 91
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 576
Hoitovastike
€ 129
Kerros
2 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.