Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sataman Kajo A 23, 2 huonetta, 54,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Saunallinen kulmahuoneisto upeasta uudiskohteesta

Ihastu isoista ikkunoista tulvivaan valoon, oleskelutilojen väljyyteen ja hyvin varusteltuun keittotilaan kodikkaassa kaksiossa Toppilansalmen parhaalla paikalla.

Tässä kolmannen kerroksen kodissa pääset nauttimaan oman saunan löylyistä ja hulppean kokoisesta lasitetusta parvekkeesta. Viihtyisää arkea uudessa kodissa siivittävät iso vaatehuone, lattialämmitys, komean korkeat ikkunat sekä parkettilattia.

Valoisat oleskelutilat

Kodissa on upean avarat ja valoisat oleskelutilat. Jo ovelta avautuu koko asunnon läpi kantava esteetön näkymä. Keittotilan ja olohuoneen muodostama tyylikäs kokonaisuus on helppo kalustaa mieleisekseen kahdesta ilmansuunnasta tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyvyyden. Kotikokin iloksi käytännöllisessä keittiössä on mukavasti laskupintaa, integroitu astianpesukone, induktioliesi sekä ikkuna. Saareke rytmittää tilaa ja sen ääressä on mukava nauttia baarituoleilla vaikka aamiaista. Kompaktin makuuhuoneen kruununa on tilava vaatehuone, jossa on helppo pitää vaatteet ja tavarat järjestyksessä.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa on lattialämmitys, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään.

Lasitettu parveke

Olohuone jatkuu hulppealle parvekkeelle. Lasituksen ja parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia vuoden ympäri. Näkymät avautuvat lounaaseen ja luoteeseen.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkailleen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 236 900
Myyntihinta
€ 71 236
Lainaosuus
€ 165 664
Pinta-ala
54,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 120
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 760
Hoitovastike
€ 162
Kerros
3 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.