Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sataman Kajo A 26, 1 huone, 31,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi OP Kodin myyntineuvottelija Terhi Heikkilän kanssa joko sähköpostitse terhi.h.heikkila@op.fi tai soittamalla suoraan numeroon 040 720 8223 (ma-pe klo 9.30-16.30).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Iso kodikas yksiö omalla lasitetulla parvekkeella

Ihastu tämän ison 31,5-neliöisen yksiön avaraan pohjaratkaisuun ja suureen oleskelutilaan. Kodin viihtyisyyden viimeistelevät laadukkaat sisustusmateriaalit, hyvin varusteltu L-muotoinen keittiö ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Tervetuloa nauttimaan elämästä Toppilansalmen parhaalle paikalle. Uudisasunnossa elät vailla remonttihuolia ja yllättäviä asumiskustannuksia. Tässä laatutietoisen asukkaan kodissa on rauhallista, kun seinänaapureitakin on vain yksi.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Sataman Kajo 1:n uudesta Bonava-kodista 1.10.-31.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske tontin vuokraosuutta, vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Viihtyisät oleskelutilat

Avaa ovi ja ihastu näkymään, joka kantaa läpi suuren oleskelutilan aina lasitetulle parvekkeelle asti. Eteisessä vaatteet ja tavarat pysyvät siististi järjestyksessä tyylikkäissä liukuovikaapistoissa. Keittotilan ja olohuoneen muodostama avara oleskelutila on helppo kalustaa mieleisekseen. Harvinaisen iso, L-mallinen Puustellin keittotila on laadukkaasti varustettu ja siihen kuuluu mm. induktioliesi, kalustemikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin sisustuksen, joka on puhdaslinjainen ja ajattoman moderni. Lattia on kaunista valkomattalakattua tammiparkettia. Tyylikkään keittiön kaapistoissa on valkoiset mattaovet, työtaso on mustaa laminaattia, ja kalustevälissä on kiiltävän valkoinen lasilevy.

Pesutilat

Laatoitetussa pesuhuoneessa on lattialämmitys, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Tilassa on tummanharmaa lattialaatoitus sekä kiiltävän valkoiset seinälaatat. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili ja pyyhekuivain.

Lasitettu parveke

Olohuone jatkuu koko asunnon levyiselle parvekkeelle, jossa voit nauttia näkymistä länteen ja luoteeseen aina salmelle saakka. Lasituksen ja parvekematon ansiosta tilassa viihtyy vuoden ympäri.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkailleen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
31,5 m²
Kerros
3 / 4

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut