Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sataman Kajo A 39, 1 huone, 31,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Onni on iso yksiö huolettomasta uudiskohteesta

Tämä tilava 31,5-neliöinen yksiö on laatutietoisen kodinetsijän unelma. Asumismukavuutta tuovat suuri oleskelutila, avara pohjaratkaisu, iso L-mallinen keittotila ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Tervetuloa nauttimaan elämästä Toppilansalmen parhaalle paikalle. Uudisasunnossa elät vailla remonttihuolia ja yllättäviä asumiskustannuksia. Tässä rauhallisessa kodissa sinulla on vain yksi seinänaapuri.

Viihtyisät oleskelutilat

Avaa ovi ja ihastu näkymään, joka kantaa läpi asunnon aina lasitetulle parvekkeelle asti. Eteisessä vaatteet ja tavarat pysyvät siististi järjestyksessä tyylikkäissä liukuovikaapistoissa. Keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus on helppo kalustaa korkeista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyvyyden. L-mallinen Puustellin keittotila innostaa kokkaamaan väljillä tiloillaan ja korkealla varustelullaan, johon kuuluu mm. induktioliesi, kalustemikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Kodin sisustus on puhdaslinjainen ja ajattoman moderni. Lattiaan on valittu kaunis valkomattalakattu tammiparketti. Tyylikkään keittiön kaapistoissa on valkoiset mattaovet, työtaso on mustaa laminaattia ja kalustevälissä on kiiltävän valkoinen lasilevy.

Pesutilat

Laatoitetussa pesuhuoneessa on lattialämmitys, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Tilassa on tummanharmaa lattialaatoitus sekä kiiltävän valkoiset seinälaatat. Kokonaisuuden viimeistelevät tyylikkäät yksityiskohdat, kuten valopeili ja pyyhekuivain.

Lasitettu parveke

Olohuone jatkuu koko asunnon levyiselle parvekkeelle, josta näkymät avautuvat länteen ja luoteeseen aina salmelle saakka. Lasituksen ja parvekematon ansiosta tilasta voi nauttia vuoden ympäri.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkaileen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
31,5 m²
Kerros
4 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.