Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sataman Kajo A 40, 3 huonetta, 107,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi OP Kodin myyntineuvottelija Terhi Heikkilän kanssa joko sähköpostitse terhi.h.heikkila@op.fi tai soittamalla suoraan numeroon 040 720 8223 (ma-pe klo 9.30-16.30).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Ylimmän kerroksen saunallinen kolmio

Miltä kuulostaisi ylimmän kerroksen kulmahuoneisto vailla seinänaapureita? Tai vilvoittelu omalla terassilla saunan löylyjen päätteeksi?

Tästä 107,5-neliöisestä kodista avautuu näkymä Toppilansalmelle. Kodin viihtyisyyden viimeistelee lattialämmitys, isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan, erillis-wc sekä tilava kodinhoitohuone.

Valoisat oleskelutilat

Avaa ovi ja astu avaraan eteiseen, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa liukuovien takana. Näkymä kantaa läpi olohuoneen ja keittotilan muodostaman tyylikkään ja valoisan kokonaisuuden aina omalle terassille asti. Oleskelutiloissa on parkettilattia ja keittotila on varusteltu kahdella kylmälaitteella, integroidulla astianpesukoneella sekä induktioliedellä. Saareke tuo näyttävyyttä ja laskupintaa kokkaushetkiin. Makuuhuoneet on sijoitettu erilleen toisistaan.

Pesutilat ja sauna

Laatoitetussa pesuhuoneessa on lattialämmitys, pykkikaappi sekä kaksi suihkua. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Kiireistä arkea helpottavat eteisen yhteydestä löytyvä erillis-wc sekä ylellinen kodinhoitotila.

Terassi

Kodin kruunaa hulppea koko asunnon levyinen lasitettu terassi. Sisusta terassille vaikka kiva kesähuone kukkineen ja kalusteineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Yhteistilat

Sataman Kajo 1 tarjoaa asukkaileen arjen luksusta rantasaunoineen ja valokatteisine sisäpihoineen. Autopaikat sijoitetaan kotitalon ensimmäiseen kerrokseen suoralla hissiyhteydellä omaan kotikerrokseen. Vieraspaikat löytyvät pihalta. Pohjakerroksesta löytyvät niin ikään Postin Smartpost-automaatti sekä varastotilat.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
107,5 m²
Kerros
ullakko / 4

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut