Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Raisio

Onni on upea uudiskohde ja ihana kerrostalokoti Raisiossa

Bonava-kotien valikoimasta löydät moneen menoon ja makuun sopivat laadukkaat uudet asunnot: yksiöt, kaksiot ja kolmiot. Uusi kerrostalokoti Raisiossa on vetovoimainen valinta, huoleton asua ja turvallinen omistaa.

Bonavan uudiskohteet Raisiossa rakennetaan Raisiokeskuksen kodikkaaseen naapurustoon, jossa on helppo viihtyä pitkään. Parhaiden kotipaikkojen iloihin kuuluu sekin, että palvelut löytyvät ihan kotikulmilta ja kulkuyhteydet toimivat jouhevasti kaikkialle. Uudet myytävät asunnot Raisiossa tekevät asumisesta ihanan huoletonta ja helppoa.

Hurmaava Raisio uudiskohteineen puhuttelee niin ensiasunnon ostajaa kuin omakotitalosta kerrostaloon muuttavaa, huolettomasta arjesta haaveilevaa vanhempaa väkeä. Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löydät ihastuttavat uudiskohteet moneen makuun Raision parhaalta paikalta. Tervetuloa kotimatkalle sympaattiseen Raisioon.

Myytävät asunnot Raisio

Asunnot Raisiossa

Uusi asunto Raisiossa saa hyvälle tuulelle

Onni on uusi oma asunto ja viihtyisä naapurusto. Raision uudet asunnot asettuvat kaupungin keskustaan ja elämän sykkeeseen keskelle kaikkea. Uudiskohteeseen on helppo kotiutua, kun kotikulmilta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. 

Raisio tarjoilee pikkukaupungin sympaattista tunnelmaa. Täällä uusi ja vanha kohtaavat mukavalla tavalla, mikä tuo naapurustoon oman pikantin lisänsä. Raision sijainti on ihanteellinen myös naapurikaupunkeja ajatellen. Suomen vanhimpaan kaupunkiin Turkuun on vain seitsemän kilometriä ja viehättävänä kesäkaupunkina tunnettuun Naantaliin noin kymmenen kilometriä.

Nauti luonnonläheisestä naapurustosta

Raision uudiskohteen valtteihin kuuluu keskeisen sijainnin lisäksi luonnonläheisyys. Lähiluonto kutsuu nauttimaan ulkoilusta ja kaupunkiympäristön vehreistä maisemista. Raisionlahti on arvokas lintuvesi, joka kuuluu Varsinais-Suomen merkittävimpiin muuttolintujen levähdys- ja ruokintapaikkoihin. Linnusto on runsas ja monipuolinen. Kävijämäärältään Raisionlahti on lintutorneineen kaupungin suosituin luontokohde. Raisionlahdesta on rauhoitettu 28 hehtaarin kokoinen alue luonnonsuojelulain perusteella ja 74 hehtaarin alue lintuvesien suojeluohjelmaan.

Tutustu Raision historiaan

Raisio mainitaan ensimmäisen kerran asiakirjoissa 1292, mutta historia ulottuu tätäkin kauemmaksi. Historiasta kertovat kaupunkikuvassa näkyvät lukuisat muinaisjäännökset, joihin voi tutustua Raisiojokilaaksossa kulkevalla Vaskipolulla. Historiaa edustaa myös yksi Suomen vanhimmista kivikirkoista, jota alettiin rakentaa perimätiedon mukaan jo 1300-luvun alussa. Kirkon eteisessä on esillä kaksi 1200-luvulle ajoittuvaa hautakiveä, joita pidetään Suomen vanhimpina. Kirkkomaalla sijaitseen Kirkkauden kappeli.

Teatteria kulttuurin nälkään

Raision teatteri on pieni ja elinvoimainen harrastajateatteri, jossa teatteria tehdään tunteen palolla ja ammattiylpeydellä. Uusista Bonava-kodeista on teatteriin vain pieni kävelymatka. Kesäisin lisäiloa teatterin ystäville tarjoilee Krookilan kotiseutukeskuksen kesäteatteri. Turun kulttuurielämä on vain seitsemän kilometrin päässä, joten kulttuurinnälkää pääsee helposti sammuttamaan myös esimerkiksi Turun kaupungiteatteriin, Åbo Svenska Teatteriin, kulttuurikeskus Logomoon tai Samppalinnan kesäteatteriin.

Uusi asunto Raisiossa on hyvä sijoituskohde

Bonavan uudet asunnot Raisiossa tarjoavat asuntosijoittajille hyviä vaihtoehtoja. Uusi asunto Raision keskustassa on fiksu sijoitus niin asuntojen sijainnin ja koon kuin hinta-laatu -suhteen kannalta. Uudiskohteeseen on helppo löytää asukkaat eikä remonttitarpeitakaan tarvitse miettiä vuosikausiin. Tutustu asuntovalikoimaan ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Raision keskustasta.

Ensimmäiseen uuteen kotiin Raision keskustaan

Ensiasunnon ostaminen on elämän suuria asioita. Haluamme tehdä matkasta uuteen kotiin mahdollisimman helpon ja olemme asiakkaidemme apuna aina ensikiinnostuksesta muuttopäivään ja vielä sen jälkeenkin. Uusi asunto Raision keskustassa on turvallinen valinta, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on huolto-ohjelma ajan tasalla ja menot kontrollissa. Kun valintasi on Bonavan uusi asunto Raision keskustasta, voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi ja keskittyä nauttimaan elämästä uudessa kodissasi.

Uusi asunto Raisiosta oman tyylisi ja makusi mukaan

Uuden Bonava-kodin sisustusmateriaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Jokaisen uuden kodin hintaan kuuluu moderni perustyyli, joka tarjoilee upean pohjan uuden kotisi sisustukselle. Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit valita myös toisenlaisen tyylin lisähintaisista sisustusvaihtoehdoistamme. Hurmaannutko klassisesta tai skandinaavisesta tyylistä vai innostutko enemmän teollisen rouheasta tai ajan hengen mukaisesta trendikkäästä tyylistä? Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse omasi.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500 (ilmainen)