Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Raision keskusta

Raision keskusta

Uudiskohteet Raision keskustassa kutsuvat elämää sykkivässä naapurustoon

Kukapa ei haluaisi asua kaupungin keskustassa palvelujen äärellä ja vain kävelymatkan päässä kaikesta. Uudet asunnot Raisiokeskuksessa tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa ja rauhallisessa naapurustossa. Uusi kerrostalokoti on ihanan huoleton valinta.

Raision ydinkeskustaan asettuvista uusista Bonava-kodeista on kävelymatka kaikkialle. Keskeinen sijainti tarjoaa elämää sykkivän naapuruston ohella omaa rauhaa viihtyisän sivukadun varrella. Viime vuosina uudistunut ja kehittyvä Raisiokeskus on erinomaisten liikenneyhteyksien ulottuvilla oleva Raision kaupungin monipuolinen kaupunkikeskus ja palvelukeskittymä. 

Raision keskustan myytävät asunnot

Hyvät palvelut kävelymatkan päässä

Raision keskustassa asutaan pikkukaupungin henkeen sopivan mukavasti ja huolettomasti keskellä kaikkea. Uudet myytävät asunnot Raisiokeskuksessa tarjoavat joustavaa arkea sekä monipuolisen valikoiman lähipalveluita, kauppoja, kahviloita, kioskeja, ravintoloita ja pankkeja sekä terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja.

Vain parin kilometrin päässä Raision Sellon uusista Bonava-kodeista sijaitsee Varsinais-Suomen suurin liikekeskus Kauppakeskus Mylly, johon tullaan ostoksille kauempaakin. Täältä löytyvät kaikki isot liikkeet kuten Prisma, Plantagen, Bauhaus, verkkokauppa.com, K-rauta, Ikea, Power, Gigantti, Asko, Stadium, Jysk ja Biltema. Lisäksi Myllyssä on laaja valikoima pieniä erikoisliikkeitä.

Lisää palveluita ja ostosmahdollisuuksia löytyy naapurikaupungista Turusta, joka tunnetaan muun muassa kodikkaasta kauppatoristaan, perinteikkäästä kauppahallistaan ja rikkaasta ravintolatarjonnastaan. Turun keskusta kätkee sisäänsä hurmaavia pikkuputiikkeja ja erikoisliikkeitä laidasta laitaan sekä huikean määrän ihania kahviloita ja ruokapaikkoja herkkusuille. Shoppailumahdollisuuksia moneen menoon ja makuun tarjoilee myös esimerkiksi Hansakortteli.

Kätevät kulkuyhteydet Raisiosta kaikkialle

Bonavan myytävät asunnot asettuvat huippupaikalle Raisiokeskukseen, jossa liikenneyhteydet toimivat jouhevasti niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Raisiosta on helppo suunnata naapurikaupunkeihin Turkuun ja Naantaliin sekä Uuteenkaupunkiin, Raumalle, Poriin, Tampereelle ja Helsinkiin. Alustavien suunnitelmien mukaan Raision kehittyvään keskustaan voi lähitulevaisuudessa hurauttaa joko raitiovaunulla tai superbussilla. Myös polkupyörällä on helppo liikkua paikasta toiseen, kiitos monipuolisen kevyenliikenteenverkoston. Pyöräillen on mukava piipahtaa vaikkapa Naantaliin, Ruissaloon tai Turun satamaan ja Aurajokirantaan. Ota vastaan Raision kutsu ja valitse omaksesi uusi asunto Raisiokeskuksesta. 

Uusi asunto Raision keskustassa tarjoaa huoletonta arkea

Uudessa kerrostalokodissa Raisiokeskuksessa asuminen on ihanan huoleton vaihtoehto. Bonavan myytävät asunnot Raision keskustassa suunnitellaan huolella erilaisiin elämäntilanteisiin sopien. Suunnittelun kulmakiviä ovat mm. tehokkaat pohjaratkaisut, arjen sujuvuus, laadukkaat materiaalit, korkeatasoinen varustelu ja hyvä äänieristys. Kerrostaloasumisen valtteihin lukeutuu myös ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä.

Tutustu Raision keskustan tulevaisuuden suunnitelmiin

Toukokuussa 2018 julkistetun Raision keskustavision mukaan keskustan ali rakennettavan tunnelin päälle tulee uusi keskuspuisto, jonka ympärille nousee aikanaan uusia asuinkortteleita. Keskuspuiston toiseen päähän suunnitellaan tornitaloja ja talvipuutarhaa, joista muotoutuu kaupungin komea maamerkki ja portti uuteen Raisioon. Lähtökohtana keskustan uusimisille on se, että valtio rakentaa keskustan alittavan tunnelin osana E18-tien nelikaistaistamishanketta. Alustavien suunnitelmien mukaan Raisioon voi tulla myös raitiotie tai superbussilinjasto, jonka päätepysäkki sijoittuisi uuden keskusta-aukion tuntumaan ja lähelle nykyisellä paikallaan säilyvää toria. Jos E18-tiehanke pysyy aikataulussaan, Raision keskustan rakentaminen käynnistyy vuonna 2021. Suunnitelma kattaa tunnelin lähialueet sekä Varppeenaukion, Tasalanaukion ja Soliniuksenkujan ympäristöä.

Myytävät asunnot Raision keskustassa tarjoavat ihania vaihtoehtoja ensiasunnon ostajalle

Ensimmäinen oma koti kutsuu Raisiokeskukseen. Heitä hyvästit putkiremonttimurheille ja pihatöille ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Raisiokeskuksesta. Raision keskustassa palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat joka suuntaan. Ensiasunnon hankinnassa painaa paitsi sijainti ja kulkuyhteydet, myös asunnon koko, laatu ja suunnittelu. Uudiskohteet Raision keskustassa onkin suunniteltu viimeistä piirtoa myöten sujuvaa asumista silmällä pitäen. Näin sinä voit muuttaa uuteen kotiin ihanan huoletta. Tutustu Raisiokeskuksen uudiskohteiden kattavaan valikoimaamme ja löydä oma asunto Raision keskustasta.

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500 (ilmainen)