Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sello as 02, 2 huonetta, 48,5 m²

2 esittelyä

2 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Kaunis kulmahuoneisto ja oma terassi

Ihastu tähän ensimmäisen kerroksen uniikkiin kaunottareen, jossa asumisen kruunaa osittain yli kolmemetrinen huonekorkeus.

Tämän 48,5-neliöisen kaksion valtteihin lukeutuvat oma terassi, helposti kalustettavat oleskelutilat ja tilava kylpyhuone.

Enemmän rahaa unelmiin

Kun teet kaupat Sellon uudesta Bonava-kodista 1.6.-31.8.2019, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Asut siis ensimmäisen vuoden uudessa kodissasi ilman vastikemaksuja.  Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita. (Etu ei koske tontin vuokravastikkeita.)

Kodikkaat oleskelutilat

Tämän kodin eteisessä on tyylikäs Elfa-säilytysjärjestelmä tilaa säästävin peililiukuovin sekä tilaa myös omille kalusteille. Omaan rauhaan sijoitetusta keittotilasta löytyy mm. integroitu astianpesukone ja teräspintainen jääkaappipakastin. Ruokapöydälle on viihtyisä paikka ikkunan edessä. Helposti kalustettava olohuone jatkuu omalle terassille ja vehreälle sisäpihalle. Makuuhuoneeseen mahtuu mukavasti parisänky. Kodin ikkunat avautuvat itään ja etelään.

Pesutilat

Laatoitetussa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, kirkas suihkuseinä, valopeili sekä varaus pesutornille.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
48,5 m²
Kerros
1 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen asuntojen arvioitu maksuerätaulukko


Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 50 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 28.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 12.12.2019, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi