Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 08, 3 huonetta, 70,0 m²

2 esittelyä

2 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Saunallinen päätykolmio Raision keskustasta

Näkymiä kolmeen ilmansuuntaan, oman saunan löylyt ja leppoisat hetket länsiparvekkeella - niistä on tämä huoleton keskustakoti tehty.

Tässä 70-neliöisessä kolmiossa on laadukkaat sistusmateriaalit, kotikokkaajan unelmakeittiö, ja helposti kalustettavat oleskelutilat. Tutustu ja löydä tie uuteen kotiisi.

Kodikkaat oleskelutilat

Avaa ovi ja astu tilavaan eteiseen, jossa vaatteet pysyvät siististi piilossa peililiukuovien takana. Oleskelutilojen vaaleasävyinen lattia tuo kotiin valoisaa tunnelmaa. Omaan rauhaan sijoitetusta modernin tyylin mukaisesta keittotilasta löytyy mm. integroitu astianpesukone, keraaminen keittotaso, teräspintainen jääkaappipakastin sekä runsaasti laskupintaa. Keittiön kaapistot ovat tyylikkään valkoiset ja työtaso on musta. Välitasoksi on valittu valkoista valoa heijastavaa lasia. Led-valot korostavat keittiön linjakasta ilmettä. Ruokapöydälle on tunnelmallinen paikka ikkunan vierestä. Ehjän seinäpinnan ansiosta olohuone on helposti kalustettavissa. Päämakuuhuoneesta avautuu näkymät kahteen ilmansuuntaan ja säilytystilaa on runsaasti liukuovien takana. Pienemmän makuuhuoneen voi sisustaa myös esimerkiksi työhuoneeksi. Ikkuna suuntaa viileään pohjoiseen.

Pesutilat ja sauna

Tilavan, ilmeeltään modernin pesuhuoneen varustukseen kuuluu mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Puhdaslinjaista tyyliä tilaan tuovat isot kiiltävän valkoiset seinälaatat ja mustat lattialaatat. Ikkunallisen saunan lauteet ovat tervaleppää.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat omalle länteen ja pohjoiseen avautuvalle parvekkeelle. Lasituksen ansiosta tilaa voi huoletta hyödyntää vuoden ympäri.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 209 000
Myyntihinta
€ 77 500
Lainaosuus
€ 131 500
Tontin lunastusosuus
€ 25 200
Pinta-ala
70,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 97
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 571
Hoitovastike
€ 259
Tontin vuokravastike
€ 95
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen asuntojen arvioitu maksuerätaulukko


Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 50 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 28.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 12.12.2019, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi