Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 29, 3 huonetta, 70,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Läpitalonhuoneisto kolmeen ilmansuuntaan avautuvin näkymin

Näkymiä kolmeen ilmansuuntaan, oman saunan löylyt ja leppoisat hetket länsiparvekkeella - niistä on tämä muuttovalmis kolmio tehty.

Tässä viidennen kerroksen 70-neliöisessä kolmiossa on laadukkaat sisustusmateriaalit, kotikokkaajan unelmakeittiö ja helposti kalustettava olohuone. Tervetuloa viihtymään Raision keskustaan.

Kodikkaat oleskelutilat

Tilavassa eteisessä ulkovaatteet ja siivoustarvikkeet pysyvät piilossa Elfa-säilytysjärjestelmässä tyylikkäiden peililiukuovien takana. Oleskelutilojen vaalea laminaattilattia tuo kotiin valoisaa tunnelmaa. Keittiö sijaitsee olohuoneen vierellä mutta kuitenkin mukavasti erillään. Keittiön varustukseen kuuluu mm. Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Laskutilaa on reilusti. Keittiön kaapistot ovat tyylikkään valkoiset ja työtaso on musta. Välitilaan on valittu valoa heijastavaa valkoista lasia. Ruokapöydän voi sijoittaa esimerkiksi tunnelmallisesti ikkunan vierelle. Päämakuuhuoneesta avautuu näkymät kahteen ilmansuuntaan, ja säilytystilaa on runsaasti liukuovellisessa Elfa-säilytysjärjestelmässä. Pienempi makuuhuone sopii erinomaisesti myös esimerkiksi työ tai vierashuoneeksi.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Kylpyhuonekalusteet ovat Puustellin. Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi suurilla laatoilla. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Saunan pikkuikkuna viimeistelee viihtyisän tunnelman.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat omalle parvekkeelle, joka avautuu sekä länteen että pohjoiseen. Lasituksen ansiosta tilaa voi hyödyntää monin tavoin ympäri vuoden.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 247 000
Myyntihinta
€ 100 000
Lainaosuus
€ 147 000
Tontin lunastusosuus
€ 24 627
Pinta-ala
70,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 109
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 638
Hoitovastike
€ 259
Tontin vuokravastike
€ 95
Kerros
5 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.