Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 33, 2 huonetta, 45,0 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.turku@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 418 500 (ma-pe klo 9-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Saunallinen kulmahuoneisto avarin näkymin

Ihastu Raision keskustassa sijaitsevan muuttovalmiin kulmahuoneiston saunaan ja hulppeaan länsiparvekkeeseen, josta avautuu kuudennen kerroksen näkymät ilta-aurinkoon.

Tässä kuudennen kerroksen uudessa kaksiossa elät mukavasti kohtuullisin asumiskustannuksin ja ilman remonttitarpeita. Tervetuloa uuteen kotiin, jonka tilankäyttö on harvinaisen tehokasta. Tämä koti on huolettomuudessaan ihanteellinen myös kakkosasunnoksi.

Kodikkaat oleskelutilat

Astu sisään ja ihastu avaraan näkymään, joka kantaa läpi oleskelutilojen aina parvekkeelle ja ulos. Eteisessä on tyylikäs peililiukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä sekä tilaa pienelle lipastolle tai penkille. Kompaktissa keittotilassa on kaikki tarpeellinen mukaviin kokkaushetkiin, kuten Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Keittiön kaapit ovat valkoiset ja työtaso musta. Välitilaan on valittu valoa heijastavaa valkoista lasia. Vaalea laminaattilattia lisää kodin valoisaa tunnelmaa. Reilunkokoisessa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa Elfa-säilytysjärjestelmässä. Ikkunoissa ja parvekkeen ovessa on sälekaihtimet.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Kylpyhuonekalusteet ovat Puustellin. Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi suurilla seinälaatoilla. Modernin tyylin mukaiset isot valkoiset kiiltävät seinälaatat ja mustat lattialaatat ovat hyvä perusta omille persoonallisille sisustuksen väripilkuille. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Saunan pikkuikkuna kruunaa tunnelmallisen kokonaisuuden.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat suojaisalle, koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Etelään ja länteen avautuvaa parveketta voi käyttää lasituksen ansiosta ympäri vuoden. Nauti ilta-auringon säteistä ystävien kanssa tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän keidas yrtteineen ja ruukkuineen.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
45,0 m²
Kerros
6 / 8
Velaton hinta
€ 188 500
Myyntihinta
€ 76 000
Lainaosuus
€ 112 500
Tontin lunastusosuus
€ 15 831
Pääomavastike (vain korko)
€ 83
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 488
Hoitovastike
€ 167
Tontin vuokravastike
€ 61

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut