Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 46, 2 huonetta, 48,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.turku@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 418 500 (ma-pe klo 9-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Ylimmän kerroksen muuttovalmis kulmahuoneisto

Muuttovalmis uusi kaksio kutsuu asumaan huolettomasti keskustan sydämeen. Kauniin, vaalean kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke, jossa voi nauttia aamuauringosta.

Tämä kahdeksannen kerroksen 48,5-neliöinen kaksio hurmaa käytännöllisellä pohjaratkaisulla, lasitetulla itäparvekkeella, helposti kalustettavalla olohuoneella sekä ylellisellä kylpyhuoneella.

Kodikkaat oleskelutilat

Tämä ylimmän kerroksen koti on valoisa ja tyyliltään raikkaan ajaton. Eteisessä on tyylikäs Elfa-säilytysjärjestelmä peililiukuovilla sekä lisäksi tilaa erillisille kalusteille, kuten penkille tai sivupöydälle. Keittotila on olohuoneen yhteydessä mutta kuitenkin mukavasti erillään. Valkoista kaapistoa ja tummaa työtasoa yhdistää valkoinen, kauniisti valoa heijastava lasinen välitila. Keittiön varustukseen kuuluu mm. Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Ruokapöydän voi sijoittaa esimerkiksi viihtyisästi ikkunan eteen. Makuuhuoneeseen mahtuu mukavasti parisänky, ja säilytystilaa on Elfa-järjestelmässä liukuovellisessa vaatekaapissa. Kodin ikkunat avautuvat itään ja etelään.

Pesutilat

Tilavassa pesuhuoneessa on mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Kylpyhuonekalusteet ovat Puustellin. Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi suurilla, kiiltävän valkoisilla seinälaatoilla sekä mustilla lattialaatoilla. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Saunan pikkuikkuna viimeistelee viihtyisän tunnelman.

Parveke

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu kahdeksannen kerroksen näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Parvekkeella on ihana nauttia aamiaista aamuauringossa. Lasituksen ansiosta tilaa voi käyttää ympäri vuoden.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
48,5 m²
Kerros
8 / 8
Velaton hinta
€ 207 000
Myyntihinta
€ 83 500
Lainaosuus
€ 123 500
Tontin lunastusosuus
€ 17 063
Pääomavastike (vain korko)
€ 91
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 536
Hoitovastike
€ 179
Tontin vuokravastike
€ 66

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut