Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Amuri

Tampereen Amuri

Uudiskohde Amurissa on loistopaikka asua

Tampereen Amuri tunnetaan vetovoimaisena kotipaikkana. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista loistopaikalla kaupungin keskustassa ja mukavassa naapurustossa. Amurin upeaan uudiskohteeseen ei voi olla ihastumatta.

Amurin asuinrakentaminen alkoi, kun voimakas teollistuminen toi Tampereelle uusia asukkaita 1800-luvun puolivälistä lähtien. Tampereen keskustan kainalossa sijaitsevan naapuruston menneeseen elämänmenoon ja oman aikansa näköisiin asuntoihin voi tutustua vielä tänäkin päivänä Amurin työläismuseokorttelissa.

Nyt Amurin tarina jatkuu ja täydentyy hurmaavalla uudiskohteella. Tämän lähemmäs keskustan palveluja, kauppoja, kouluja ja kulttuuririentoja et juuri voi päästä. Vain kivenheiton päässä sijaitsevat mm. pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo, teatterit, tavaratalot ja keskustori palveluineen. Myös Särkänniemen huvipuisto sijaitsee välittömästi Amurin pohjoispuolella.

Hämeenpuistoon rajautuvassa kotikorttelissa asutaan keskellä kaupunkia, mutta vehreästi lähellä luontoa. Kotikulmilla ovat mm. Näsinkallio puistoineen sekä Näsijärven, Pyhäjärven ja Pyynikin upeat maastot ja maisemat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Amurin uudiskohde tarjoaakin harvinaista herkkua ja urbaanin huoletonta kaupunkiasumista keskeisellä paikalla.

Amurissa koko perheen voimin

Bonavan myytävät asunnot Amurissa sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kotikulmilta löytyy poikkeuksellisen paljon puuhaa koko perheelle. Särkänniemen laitteet ja iloinen tunnelma kutsuvat viettämään rentoa kesäpäivää. Päivän päätteeksi voi illallisen nauttia vaikkapa Näsinneulan ravintolassa kotikaupungin huikeita maisemia ihastellen. Mikä parasta, Särkänniemeen voi kävellä kotoa.

Amurin työläismuseokorttelissa järjestetään opastettuja korttelikierroksia, joissa tutustutaan kaupunginosan syntyyn ja tehdään aikamatka työväestön koteihin. Lapsille tarjolla on toiminnallisia ulkoleikkikierroksia. Kahvila Amurin Helmessä pääsee maistelemaan vanhanajan limonadia ja osallistumaan perinteisille syysmarkkinoille.

Pyynikin kirkkopuisto muistomerkkeineen on ohittamaton osa kaupungin historiaa. Tunnelmallisesta puistosta löytyy Vanha hautausmaa, Aleksanterin kirkko sekä kaunis Kevät-suihkulähde kauniine kukkaistutuksineen. Näsinpuistosta löytyy toiminnallinen Tiitiäisen satupuisto, joka on Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin perustuva teemaleikkipaikka.

Muumi-faneille Bonavan myytävät asunnot Amurissa sijaitsevat loistopaikalla. Kivenheiton päässä sijaitsevassa Tampereen taidemuseossa pääsee ihastelemaan Tove Janssonin alkuperäisiä Muumiteoksia ja Muumitalon pienoismallia. Pyynikin kesäteatterilla pyörivä katsomo ja hilpeät komediat ovat hurmanneet yleisöjä jo 40-luvulta lähtien. Valitse omaksesi uusi asunto Amurista ja ihastu alueen rikkaaseen tapahtumatarjontaan.

Amurin Helmi

Kotoisaa kahvilatunnelmaa. Lue lisää

Tampereen Työväen Teatteri

Laaja kattaus kaikenikäisille. Lue lisää

Puistoja ja harrastusmahdollisuuksia

Bonavan myytävät asunnot Amurissa asettuvat loistopaikalle keskustan palveluiden kainaloon upeiden puistojen ja ulkoilumahdollisuuksien äärelle. Aivan kotikulmilla Väinö Linnan puistossa kenttä ja kuntoilulaitteet kutsuvat nauttimaan liikunnan riemusta. Lapsille tarjolla on omat toiminnalliset leikkialueensa. Talvisin puistossa pääsee myös luistelemaan.

Yli kilometrin mittainen Hämeenpuiston kävely- ja pyöräilyväylä johdattaa pohjoiseen kohti Näsinpuistoa. Vehreästä Näsinpuistosta avautuu upea näkymä Näsijärvelle ja upeat lenkkeilymaisemat jatkuvat pitkin Näsijärven rantoja. Hämeenpuiston toisesta päästä löytyy Eteläpuisto virkistysmahdollisuuksineen ja viheralueineen.

Vaihtelevia lenkkeilymaastoja ja upeita näkymiä löytyy kivenheiton päästä Pyynikistä. Pyynikin urheilukentällä kotipelinsä pelaa Tampere United. Lisäksi kentällä vedetään jalkapallon ja yleisurheilun junioritoimintaa. Löytyypä Pyynikistä myös luistelukenttäkin.

Aivan Amurin kupeessa sijaitsee maanalainen sisäliikuntatila Nääshalli, jonka kirjavaan lajivalikoimaan lukeutuvat mm. nyrkkeily, miekkailu, pöytätennis ja kuntosali. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Amurista.

Pyynikki

Hulppea harju, herkulliset munkit. Lue lisää

Kulttuuria ja historian havinaa Amurissa

Bonavan myytävät asunnot Amurissa asettuvat upeiden kansallisaarteiden äärelle. Näyttävä Näsilinna museoineen ja ravintoloineen on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Uppoudu alueen ja Von Nottbeckin suvun historiaan museo Milavidassa ja päätä päivä alakerran ravintola Von Nottbeckissa. Kauniina kesäpäivänä kahvilan terassi takaa istumapaikan auringosta. Tampereen mittavin kirjakokoelma löytyy pääkirjasto Metsosta, joka tarjoaa lähialueen asukkaille viihtyisän olohuoneen huikeine lehtikokoelmineen ja musiikkihuoneineen. Viikoittain järjestettäviin tapahtumiin lukeutuvat niin kirjailijavierailut kuin lasten elokuvanäytökset. Anna Tampereen rikkaan kulttuuritarjonnan hurmata ja valitse omaksesi uusi asunto Amurista.

Pääkirjasto Metso

Tamperelaisten yhteinen olohuone. Lue lisää

Näsilinna

Salien seinät kätkevät monta tarinaa. Lue lisää

Kulkuyhteydet

Tästä ei sijainti parane. Bonavan myytävät asunnot Amurissa asettuvat ihanteellisten kulkuyhteyksien päähän kaupungin palveluista ja vilinästä. Tampereen keskusta kauppoineen, ravintoloineen ja tapahtumineen on vain kävelymatkan päässä. Täällä asuessa autoa ei tarvita. Juna-asemallekin kulku keskustan läpi sujuu vaivatta. Pyöräillä Amurista pääsee näppärästi liikkumaan niin keskustaan kuin kohti rantoja. Amuria rajaavien teiden Pirkankadun ja Hämeenpuiston varsia pitkin kulkevat lukuisat bussilinjat eri puolille kaupunkia.

Unohda remonttitarpeet

Valitse omaksesi uusi asunto Amurista ja arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Jokainen Bonavan myytävä asunto Amurissa on varusteltu laadukkailla materiaaleilla hyvää äänieristystä ja esteettömyyttä unohtamatta. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uuden asunnon kulutus on maltillista. Toimivat pohjaratkaisut ja toiminnalliset yhteistilat lisäävät sujuvuutta arjessa.

Bonavan myytävät asunnot Amurissa tuovat mielenrauhaa, sillä uudiskohteessa kaikki on kunnossa. Unohda remonttitarpeet ja repsottavat nurkat. Uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Lisäksi taloyhtiöllä huolto-ohjelma on ajan tasalla ja menot kontrollissa.

Ensiasunto Amurista

Ensiasunnon osto on yksi elämän isoimmista päätöksistä. Bonavan myytävät asunnot Amurissa tarjoavat fiksun ja turvallisen vaihtoehdon ensiasunnon ostajalle. Uudiskohteen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset tarjoten turvaa ja mielenrauhaa ostajalle. Perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista tuo lisäturvaa. Voit siis heittää hyvästit remonttihuolille ja keskittyä nauttimaan uudesta ihanasta kodistasi.

Uudiskohde Amurista sopii sijoittajalle

Bonavan myytävät asunnot Amurissa tarjoavat oivia vaihtoehtoja asuntosijoittajalle. Kattava varustelu, toimivat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit sekä vetovoimainen sijainti lähellä keskustan palveluita pitävät huolen, että asukkaat uuteen asuntoon on helppo löytää. Lisäksi uudiskohde Amurista ilman remonttihuolia on huoleton ja fiksu valinta pitkäaikaiseksi sijoituskohteeksi. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uudiskohde Amurista.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen)