amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Myynnissä

Asunto Oy Tampereen Amurin Hurmuri

Satakunnankatu 33, 33210, Tampere
Myynnissä

Asunto Oy Tampereen Amurin Hurmuri

Satakunnankatu 33, 33210, Tampere

Upeita citykoteja keskustan kainalossa

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat loistopaikalla vain kivenheiton päässä Tampereen keskustan ytimestä. Tampereen Amurin Hurmurin uusiin asuntoihin ei voi olla ihastumatta!

Uusi kahdeksankerroksinen Asunto Oy Tampereen Amurin Hurmuri tarjoaa harvinaista herkkua ja urbaanin huoletonta kaupunkiasumista keskeisellä paikalla. Nämä laadukkaat ja korkeatasoisin materiaalein varustetut asunnot on suunniteltu mukavaa ja huoletonta elämää ajatellen. Huoneistovalikoimasta löytyy helposti kalustettavia persoonallisia asuntoja kompakteista yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Asuntojen näkymät avautuvat kadun puolelle tai suojaisalle korttelipihalle tai molempiin suuntiin. Katutasosta löytyy myös erikseen myytävä näyttävä liiketila.

Ihastu laatuun ja materiaaleihin

Tampereen Amurin Hurmurin uudet kodit ihastuttavat korkealaatuisilla sisustusmateriaaleillaan. Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit valita asunnon hintaan kuuluvista materiaaleista mieleisesi oman makusi ja tyylisi mukaan. Olemme koonneet valintojesi pohjaksi kattavan ja monipuolisen tuotevalikoiman, josta löydät ihania sisustamiseen innostavia vaihtoehtoja. Valittavanasi on laaja skaala mm. erilaisia parketteja, keittiön ja kylpyhuoneen kalusteita, laadukkaita kodinkoneita, tehostetapetteja ja panelointeja. Nämä uudet kodit on suunniteltu tyylillä viimeistä piirtoa myöten.

Kodikkaat faktat

Huoneita
1 - 3
Pinta-ala
30 - 79 m²
Myyntihinta
75 735 - 161 200 €
Kerroksia
8
Koteja yhteensä
38
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistusmuoto
Oma
Muutto: 8/2017

Naapuruston tarina

Amurin alueen asuinrakentaminen alkoi, kun voimakas teollistuminen toi Tampereelle uusia asukkaita 1800-luvun puolivälistä lähtien. Naapurikorttelin ihastuttavassa Amurin työläismuseokorttelissa pääset tutustumaan oman aikansa näköisiin koteihin ja naapuruston menneeseen elämänmenoon yhdeksän vuosikymmenen ajalta. Nyt tarina jatkuu ja täydentyy Amurin Hurmurin ihanalla uudiskohteella.

Lähipalvelut

Tämän lähemmäs keskustan palveluja, kauppoja, kouluja ja kulttuuririentoja et juuri voi päästä. Vain kivenheiton päässä sijaitsevat mm. kaupungin pääkirjasto Metso, Tampereen taidemuseo, Tampereen työväen teatteri, liikekeskus Siperia, elokuvateatteri Plevna ja keskustorin ympäristö palveluineen. Myös Särkänniemen huvipuisto sijaitsee välittömästi Amurin pohjoispuolella Näsijärven rannassa.

Liiku ja nauti luonnosta

Hämeenpuistoon rajautuvassa kotikorttelissa asutaan keskellä kaupunkia, mutta vehreästi lähellä luontoa. Kotikulmilla ovat Näsinkallio puistoineen, Väino Linnan puisto sekä Näsijärven, Pyhäjärven ja Pyynikin upeat maastot ja maisemat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Kävelymatkan päästä löytyy myös mm. Pyynikin uimahalli ja palloiluhalli.

Kulkuyhteydet

Amurissa on kaikki lähellä ja helposti saavutettavissa. Keskusta-asumisen valtteihin kuuluu sekin, että liikenneyhteydet toimivat jouhevasti niin kaupungin sisällä kuin kaupungista poispäin. Autoilevien asukkaiden iloksi Amurin Hurmuri tarjoaa maanalaisen pysäköintihallin, josta on kätevästi suora kulku hissillä kotikerroksiin.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
A09 3h+kt+s 78,5 m² 3 MH: € 117 750
VH: € 392 500
A09
A09
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala
78,5 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 117 750
VH: € 392 500
Vapaa
A24 3h+kt+s 78,5 m² 6 MH: € 141 300
VH: € 416 050
A24
A24
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala
78,5 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 141 300
VH: € 416 050
Vapaa
A19 3h+kt+s 78,5 m² 5 MH: € 133 450
VH: € 408 200
A19
A19
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala
78,5 m²
Krs:
5
Myyntihinta:
MH: € 133 450
VH: € 408 200
Vapaa
A14 3h+kt+s 78,5 m² 4 MH: € 124 060
VH: € 398 810
A14
A14
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s
Pinta-ala
78,5 m²
Krs:
4
Myyntihinta:
MH: € 124 060
VH: € 398 810
Vapaa
A03+L2 1h+kt+L2 59,0 m² 1 MH: € 96 900
VH: € 269 400
A03+L2
A03+L2
Vapaa
Tyyppi:
1h+kt+L2
Pinta-ala
59,0 m²
Krs:
1
Myyntihinta:
MH: € 96 900
VH: € 269 400
Vapaa
A01 2h+kt+s 49,5 m² 1 MH: € 75 735
VH: € 248 985
A01
A01
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala
49,5 m²
Krs:
1
Myyntihinta:
MH: € 75 735
VH: € 248 985

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja kerromme lisää.

Ota yhteyttä

Tervetuloa uuteen citykotiin

Mistä on Tampereen parhaat kodit ja kotipaikat tehty? Tutustu Hurmurin uusiin laatukoteihin ja mukavaan naapurustoon Amurissa. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu. Se voi olla rakkautta ensisilmäyksellä.

Myytävä liiketila

Parasta yrityksellesi Tampereen keskustassa Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Miten nämä kodit voisi sisustaa?

Sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan sisustusvinkit yksiöön ja kaksioon. Lue lisää

Energiatehokkuusluokka C

Pieni energian kulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.