Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kaksiot Tampere

Valitse omaksesi kaksio Tampereelta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kaksiot Tampereella, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa 2h+k -paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Tampereen kaksiot sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Tampere

 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala35.5 - 72 m²
 • Myyntihinta63 600 - 102 060 €
 • Koteja76
 • Huoneita3
 • Pinta-ala72 m²
 • Myyntihinta37 340 - 91 360 €
 • Koteja77
 • Huoneita3
 • Pinta-ala82 m²
 • Myyntihinta102 560 - 133 720 €
 • Koteja82
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala29 - 115 m²
 • Myyntihinta47 100 - 169 600 €
 • Koteja75
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala25 - 84 m²
 • Myyntihinta34 400 - 103 200 €
 • Koteja52
 • Koteja51
Muuttovalmis
Myynnissä
Suunnitteilla

Kaupunginosat Tampere

Kaikki kaupunginosat Tampere

Tankkaa energiaa luonnosta Tampereella

Täällä luonto ja monet harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Bonavan myytävät kaksiot Tampereella kutsuvat viihtymään monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärelle. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise vaikka Niihaman ulkoilureiteille tai Riihiniemen uimarannalle.

Liisanpuiston, Kiovanpuiston ja Kalevan keskuspuiston muodostama viihtyisä puistovyöhyke asettuu aivan Kalevan sydämeen kutsuen kuntoilemaan, pelailemaan ja viettämään rattoisaa aikaa ystävien ja perheen kesken. Ihastuttavassa Sorsapuistossa piknikporukoiden iloinen nauru kuuluu pitkälle. Puistosta löytyy myös kuntoilupaikka aikuisille sekä petankkikenttä, peliareena ja lasten leikkipaikka.

Golfin ystäville Tampere lähialueineen tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Tammer-Golfin sekä Pirkanmaan Golfin kentät löytyvät läheltä kotia eikä Lakeside Golfiin tai Hiisi-Golfiinkaan aja kuin muutaman kymmenen minuuttia. Ratsastuksen riemusta pääsee nauttimaan mm. Alasjärven rannan upeissa luontomaisemissa. Uudessa Linnakeskuksessa puolestaan voi pelailla salibandyä tai treenata kuntosalilla. Lapsille ja nuorille tarjolla on uintia, salibandyä sekä liikuntaleikkikouluja. Bonavan myytävät kaksiot Tampereella tarjoavat oivat mahdollisuudet lähialueella harrastamiseen. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi kaksio Tampereelta.

Shoppaile Tampereen parhailla ostospaikoilla

Tampere on shoppailijalle todellinen aarreaitta. Bonavan myytävät kaksiot Tampereella asettuvat lähelle kaupungin parhaita ostospaikkoja. Suomen toisiksi vanhin tavaratalo Tampereen Stockmann tarjoilee kattavan valikoiman kosmetiikkaa, sisustustarvikkeita, kirjoja, elektroniikkaa ja muotia kansainvälisistä tuotemerkeistä kotimaisiin klassikoihin. Sokokselta löytyvästä pop-up shopista puolestaan voi tehdä todellisia löytöjä lupaavilta nuorilta suunnittelijoilta. Kauppakeskuksista tunnetuimmat, Koskikeskus ja Linnakeskus, pitävät sisällään kaiken kattavan valikoiman liikkeitä muodista elektroniikkaan ja leluista kodin sisustukseen.

Tampereen design-kortteli rajautuu Otavalankadun, Aleksanterinkadun ja Verkatehtaankadun väliin tarjoillen hurmaavia pikkuputiikkeja pullollaan vaatteita, asusteita, käsitöitä ja koruja kotimaisilta suunnittelijoilta. Vintage-liikkeet ja second hand -kaupat kutsuvat tekemään löytöjä edullisin hinnoin. Kätkö Vintagen erikoisuutena ovat vanhat sisustustuotteet ja Vintage Gardenilla pääosassa ovat persoonalliset asusteet. Tampereen vanhin second hand -kauppa Helga-neiti on palvellut kaupunkilaisia jo vuodesta 1976.

Finlaysonin tehtaanmyymälä on ohittamaton osa Tamperetta. Kotimaisia klassikkotuotteita voi ostaa aivan alkuperäisen tehtaan kulmalta. Valitse omaksesi uusi kaksio Tampereelta ja löydä oma suosikkisi kaupungin monipuolisista ostosmahdollisuuksista.

Kaksio Tampereella sopii sijoittajalle

Kaksio Tampereella sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi kaksion tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Tampereen suosituissa naapurustoissa. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa kaksiossa on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Tampereelta.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi kaksio Tampereelta

Kun haaveissasi on ensiasunnon osto, uusi kaksio Tampereelta on turvallinen valinta. Remonttihuolet ja yllättävät kulut eivät uudiskohteen ostajaa paina ja ajoissa mukaan tullessasi pääset valitsemaan sisustusmateriaalit makusi mukaan. Jokainen uusi kaksio Tampereella on hyvin varusteltu, materiaaleiltaan laadukas ja pohjaratkaisultaan toimiva. Tutustu hurmaavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Tampereelta.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Kaksio Tampereelta sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Kun valintasi on Bonavan uusi kaksio Tampereelta, voit olla varma, että kotisi on suunniteltu huolella vastaamaan tarpeita elämän eri vaiheissa. Toimivat pohjaratkaisut, hyvä äänieristys, laatu sekä kattava varustelu muodostavat vahvan perustan, kun suunnitteluvaiheessa on uusi kaksio Tampereella. Arjen sujuvuutta parantaaksemme panostamme toimiviin yhteistiloihin sekä viihtyisiin naapurustoihin. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Tampereelta on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Menoa ja meininkiä Tampereella

Kaksio Tampereelta kutsuu viihtymään kaupungin parhaille paikoille. Kattavat lähipalvelut ja loistavat liikenneyhteydet tekevät elämästä ihanan mutkatonta. Uusi kaksio Tampereelta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen. Kaupungin monenkirjavaan kulttuuritarjontaan lukeutuvat monet museot luonnon ihmeistä salapoliisityön saloihin. Menoa ja meininkiä tarjoilevat muun muassa Vaaralan FlowPark sekä Särkänniemi. Kaksiot Tampereella sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Ihastuttavat tehtaanmyymälät ja kauppakeskukset Koskikeskuksesta Lielahtikeskukseen vastaavat shoppailijan kaikkiin toiveisiin. Tampereella myös luonto on läsnä ihastuttavine puistoineen ja järvenrantoineen. Ota siis vastaan tämän eläväisen kotikaupungin kutsu ja valitse omaksesi kaksio Tampereelta.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.