Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paletti 1 B 27, 2 huonetta, 35,0 m²

Muutto: joulukuussa 2019

Fiksusti suunniteltu kaksio hulppealla eteläparvekkeella

Tämä koti hakee vertaistaan. Viihtyisyyden takaavat tehokkaasti käytetyt neliöt, loistavat säilytystilat, valo ja upea koko asunnon levyinen eteläparveke.

Kalevan Paletti 1:n asunto B27 kutsuu hyvälle paikalle lähelle kattavia palveluja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Tämä neljännen kerroksen 35-neliöinen kaksio sopii niin sinkulle, pariskunnalle kuin sijoittajalle.

Valoa ja tunnelmaa

Tämä koti henkii avaruutta heti eteisessä. Tehokas ja hyvin varusteltu keittotila on mukavasti erotettu olohuoneesta jättäen mahdollisuuksia erilaisille sisustusratkaisuille. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu helposti jopa parisänky. Vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa koko seinän levyisessä kaapistossa. Kodikkaan tunnelman viimeistelee lattialämmityksen mahdollistamat suuret, etelään avautuvat ikkunat. Tyylikkään modernissa pesuhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä, hyvin tilaa pyykkihuollolle sekä seinä-wc.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Tämän kodin viihtyisyyden kruunaa hulppea, koko asunnon levyinen eteläparveke. Nauti kesäilloista ystävien seurassa tai perusta kaupunkiviljelijän keidas kukkineen ja yrtteineen. Lasituksen ansiosta parveketta voi huoletta käyttää vuoden ympäri. Näkymät avautuvat viihtyisälle sisäpihalle.

Yhteistilat

Kalevan Paletti 1:n yhteistilat on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. irtaimistovarastot, talosauna pukuhuoneineen, kuivaushuone sekä tilavat ja turvalliset säilytystilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Lisäksi kotikortteliin tulee Postin Smartpost-automaatti, kaksi yhteiskäyttöautoa ja renkaiden säilytyspiste.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
35,0 m²
Kerros
4 / 9
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

RAKENNUSOHJELMAN MUKAINEN MAKSUERÄTAULUKKO
Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta.

  • 60 % myyntihinnasta
  • n. 20 % myyntihinnasta 16.9.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 27.12.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.