Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tiilikylän kotikortteli

Tiilikylän kotikortteli

Tiilikylän kotikortteli

Kalevanrinteen Tiilikylään on helppo kotiutua

Vehreyttä, viihtyisyyttä ja ihania uusia asuntoja mukavassa naapurustossa. Niistä on Tampereen Kalevanrinteen Tiilikylän uusi kotikortteli tehty. Tervetuloa mukaan kotoisiin tunnelmiin lähelle luontoa

Tampereen Tiilikylän kotikortteli sijoittuu Kalevan suosittuun kaupunginosaan. Alueelle asettuivat aikoinaan rakennusmateriaalia tuottavat tiiliruukit, koska vanhalta laidunmaalta sai hyvänlaatuista savea. Viimeiset tiilet poltettiin Kalevassa 1960-luvulla, jolloin tehtaat alkoivat väistyä kasvavan kaupungin tieltä. Nyt omalle tontille nouseva viiden kerrostalon Tiilikylä on yleisilmeeltään rauhallisen kutsuva ja modernilla tavalla alueen henkeen istuva. Naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, kauppakeskukset, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Myös luonto avautuu suoraan kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Tiilikylän kotikorttelin uudiskohteet on nimetty naapurustonsa historiaa ja perinteitä kunnioittaen. Ensimmäisenä paikalle ehtii joulukuussa 2016 valmistuva Muurarimestari. Myöhemmin seuraksi tulevat myös Tiilenvalaja, Tiilenkantaja, Muurarinkisälli ja Tiilenlyöjä.

Naapuruston faktat

255 uutta kotia
5 kahvilaa
3 ravintolaa
2 apteekkia
3 kilometria keskustaan
50 askelta lähipalveluihin

Kulkuyhteydet

Tampereen Tiilikylän kotikorttelista on vain kolmisen kilometriä kaupungin keskustan palveluihin ja kulttuuririentoihin. Keskustaan hurauttaa kätevästi niin pyörällä kuin bussilla. Myös autoilevien asukkaiden näkökulmasta Tiilikylän sijainti on kutsuva, sillä autopaikat sijoittuvat maanalaiseen pysäköintihalliin, josta on suora yhteys omaan kotikerrokseen.

Lähipalvelut

Tiilikylän kotikorttelin naapurustossa ovat valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja herkut monipuolisine palveluineen. Päivittäistavarakauppa on viereisessä korttelissa ja kävelyetäisyyden päästä löytyy kauppakeskus. Naapurustossa ovat myös mm. Kalevan uimahalli, Hakametsän jäähalli sekä urheilu- ja viihdekeskus Tampere Areena.

Liiku ja nauti luonnosta

Tiilikylän kotikortteli sioittuu vehreälle paikalle Tiilikylänpuiston naapuriin, joten luonto avautuu heti kotiovelta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Myös naapurustossa sijaitseva Kalevanharjun kaunis miljöö vetää puoleensa ulkoilijoita ja luonnossa liikkuvia.

Koulut ja päiväkodit

Tiilikylän kotikorttelin asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä kävely- ja pyöräilymatkan päästä löytyvät sekä päiväkodit, koulut että muut oppilaitokset. Tampereelta löytyy opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin, sillä onhan Tampere myös yliopistokaupunki.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tiilikylän kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.