Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Muurarimestari A 04 Tampereen Muurarimestari

Myyty

Muurarimestari A 04, 2 huonetta, 43,0 m²

Kotoisa kaksio omalla terassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
43,0 m²
Kerros
1 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Muurarimestari A 04, 2 huonetta, 43,0 m²

Kotoisa kaksio omalla terassilla

Myynnissä ihana 43-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Tampereen Kalevassa, Tiilikylän viihtyisässä kotikorttelissa. Asunnossa A04 on kaikki tarvittava kauniissa paketissa, jopa oma terassi.

Tampereen Kalevanrinteen Muurarimestarin asunto A04 kutsuu viihtymään suositulle ja arvostetulle paikalle kaupungin keskustan kupeeseen. Tämä huoleton ja laadukas ensimmäisen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodikkaan kaksion käytännölliseen ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu ihanasti omalle terassille. Oleskelutiloissa on laadukas lautaparketti ja laatoitetussa pesutilassa lattialämmitys. Tässä kodissa asut upean huolettomasti ilman remonttihuolia!

Oma ihana terassi

Avaa ovi ja astu omalle ihanalle terassillesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään ja sisusta terassille vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Muurarimestarin autoilevien asukkaiden parkkipaikat löytyvät pihakannen alta, naapuritontilla sijaitsevasta autohallista, jonne on sisäyhteys kellarikerroksesta. Kellarista löytyy myös kuivaushuone, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastoja sekä erillisinä osakkeina myytäviä lisävarastotiloja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Muurarimestari

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Tampereen Kalevaan. Muurarimestarin asunnot tarjoilevat huoletonta asumista monenlaisiin elämäntilanteisiin uudessa Tiilikylän kotikorttelissa. Lue lisää

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerätaulukko

 

  • 60 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta 15.8.2016
  • 15 % myyntihinnasta 17.10.2016
  • 10 % myyntihinnasta 21.12.2016

Pääomavastike 

  • 1-3. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,53 €/m²/kk (sis.vain koron)
  • 4. asumisvuodesta alkaen korko & lyhennys n.  11,04 €/m²/kk 

Laajakaistavastike 6 €/kk/huoneisto
Yhtiölaina
Tampereen Seudun Osuuspankista 
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

TARKENNUS SIVUN TIETOIHIN

Tämä sivusto on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Bonava pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmanmuutoksiin. Sivustolla esitetyt visualisoinnit ovat taiteilijan näkemyksiä. Kuvien irtokalusteet ja –laitteet eivät kuulu asunnon vakiovarusteisiin. Rakenteet, materiaalit, mitat ja yksityiskohdat  määritellään lopullisesti myyntiasiakirjoissa ja kauppakirjan liiteaineistossa.Ostaja on velvollinen tutustumaan asuntojen markkinoinnista annetun asetuksen nro 130/2001 mukaisiin tietoihin, jotka ovat nähtävissä Bonava Asuntomyymälässä ja esittelyissä.