Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tiilenvalaja A 40 Tampereen Tiilenvalaja

Myyty

Tiilenvalaja A 40, 3 huonetta, 71,5 m²

Kaunis kolmio omalla saunalla ja parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
71,5 m²
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Tiilenvalaja A 40, 3 huonetta, 71,5 m²

Kaunis kolmio omalla saunalla ja parvekkeella

Valitse omaksesi kutsuva 71,5-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Tampereen Kalevasta, Tiilikylän kotikorttelista. Asunnossa A40 on kaikki tarvittava kauniissa paketissa.

Tampereen Kalevanrinteen Tiilenvalajan asunto A40 kutsuu viihtymään hyvälle ja arvostetulle paikalle kaupungin keskustan kupeeseen. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, jossa on mukavasti säilytystilaa vaatteille ja varusteille. Ihastu kodikkaan kolmion käytännölliseen ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilaan, joka avautuu ihanasti lasitetulle eteläparvekkeelle. Keittiössä on mukavasti hyvä paikka ruokapöydälle. Kodissa on kaksi wc-tilaa ja isommassa makuuhuoneessa kätevä vaatehuone. Pienemmän makuuhuoneen voi yhdistää oleskelutilaan tai muuttaa sen vaikkapa kirjastoksi tai työtilaksi. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia ja laatoitetussa pesutilassa lattialämmitys. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä ja oman saunan löylyt lisälämpöä elämään.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Tiilenvalajan autoilevien asukkaiden parkkipaikat löytyvät kätevästi maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee hissillä suoraan kotikerrokseen. Asukkaiden käytössä on yhteinen talosauna pienellä pihaterassilla höystetynä, kuivaushuone, kurasieppo-pesupaikka, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastoja sekä erillisinä osakkeina myytäviä lisävarastotiloja. Kotikorttelin keskelle muotoutuu rauhallinen ja viihtyisä piha-alue grillikatoksineen, leikkipaikkoineen ja istutuksineen.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Tiilenvalaja

Myynnissä lisää uusia asuntoja Tampereen Kalevan elämää sykkivässä kaupunginosassa. Valitse omaksesi urbaani uusi koti Kalevanrinteen Tiilikylän suositusta kotikorttelista. Lue lisää

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 60 % myyntihinnata kaupanteossa
  • 15 % myyntihinnasta 15.5.2017
  • 15 % myyntihinnasta 15.8.2017
  • 10 % myyntihinnasta 28.11.2017

Pääomavastike

  • 1.-3.vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,36 €/m²/kk

Laajakaistavastike 6,00 €/huon./kk

Yhtiölaina

Danske Bank Oyj
Laina-aika n. 25 vuotta.
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti