Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tiilenvalaja A 42 Tampereen Tiilenvalaja

Alustava varaus

Tiilenvalaja A 42, 1 huone, 32,5 m²

Kaunis yksiö lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
32,5 m²
Velaton hinta
€ 179 888
Pääomavastike
€ 65
Kerros
6 / 8
Lainaosuus
€ 92 950
Myyntihinta
€ 86 938
Hoitovastike
€ 120
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Alustava varaus

Tiilenvalaja A 42, 1 huone, 32,5 m²

Kaunis yksiö lasitetulla parvekkeella

Valitse omaksesi valloittava 32,5-neliöinen yksiö uudesta kerrostalosta Tampereen Kalevasta, Tiilikylän kotikorttelista. Asunnossa A42 on kaikki tarvittava kauniissa paketissa.

Tampereen Kalevanrinteen Tiilenvalajan asunto A42 kutsuu viihtymään hyvälle ja arvostetulle paikalle kaupungin keskustan kupeeseen. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, jossa on mukavasti kaappitilaa vaatteille ja varusteille. Ihastu kodikkaan yksiön käytännölliseen ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään. Tila avautuu tilavalle, persoonallisen muotoiselle länsiparvekkeelle, joka tuo valon ihanasti kotiin. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia ja laatoitetussa pesutilassa lattialämmitys. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Tiilenvalajan autoilevien asukkaiden parkkipaikat löytyvät kätevästi maanalaisesta pysäköintihallista, josta pääsee hissillä suoraan kotikerrokseen. Asukkaiden käytössä on yhteinen talosauna pienellä pihaterassilla höystetynä, kuivaushuone, kurasieppo-pesupaikka, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastoja sekä erillisinä osakkeina myytäviä lisävarastotiloja. Kotikorttelin keskelle muotoutuu rauhallinen ja viihtyisä piha-alue grillikatoksineen, leikkipaikkoineen ja istutuksineen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Tiilenvalaja

Myynnissä lisää uusia asuntoja Tampereen Kalevan elämää sykkivässä kaupunginosassa. Valitse omaksesi urbaani uusi koti Kalevanrinteen Tiilikylän suositusta kotikorttelista. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 60 % myyntihinnata kaupanteossa
  • 15 % myyntihinnasta 15.5.2017
  • 15 % myyntihinnasta 15.8.2017
  • 10 % myyntihinnasta 28.11.2017

Pääomavastike

  • 1.-3.vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 12,36 €/m²/kk

Laajakaistavastike 6,00 €/huon./kk

Yhtiölaina

Danske Bank Oyj
Laina-aika n. 25 vuotta.
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti