Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Kaukajärvi

Tampereen Kaukajärvi

Uudiskohteet Kaukajärvellä tarjoavat loistopaikan elää ja asua

Tampereen Kaukajärven kotikulmilla on asuttu jo viikinkiajoista lähtien, eletty kartanoiden ja kesähuviloiden aikaa, soudeltu järvellä ja nautittu elämästä. Melkein naapurissa viihtyi aikanaan myös kansallisrunoilija J. L Runeberg. 1960-luvulla Kaukajärvestä kasvoi Tampereen ensimmäinen lähiö. Muutos maaseudusta moderniksi kaupunginosaksi jatkuu edelleen.

Kaukajärven keskustasta ja sen naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Myös kirjastoon, päiväkotiin sekä ala- ja yläasteelle on turvallinen kävelymatka. Kirkasvetinen Kaukajärvi tarjoaa uimarantoineen, lenkkipolkuineen ja Hikivuoren jyrkiltä kallioilta avautuvine näkymineen monenlaista virkistystä läpi vuoden.

Kaukajärven keskeinen sijainti takaa hyvät liikenneyhteydet Tampereen keskustaan niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Sujuva liikenneyhteys Tampereen kehätielle mahdollistaa nopeat yhteydet myös muihin kaupunkeihin. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikulmilla riittää myös kevyenliikenteenväyliä. Tervetuloa omaan kotiin luonnonläheiseen naapurustoon.

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Bonavan myytävät asunnot Kaukajärvellä asettuvat kauniin luonnon äärelle tarjoten kattavan valikoiman harrastusmahdollisuuksia. Kaukajärven uimalan rannalla voi viettää vaikka koko päivän. Hyppytorni ja kioski lisäävät rannan viihtyisyyttä ja talvisin saunat lämmitetään avantouimareita varten. Läheltä löytyy myös Riihiniemen uimaranta ympäröivine luontoineen. Vuokraa rannasta soutuvene tai SUP-lauta ja suuntaa järvelle ihastelemaan luonnon kauneutta.

Kaukajärven vapaa-aikatalon palloilusalissa pelataan koripalloa, lentopalloa ja muita sisäpelejä. Salissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia. Suomen ensimmäinen salibandyhalli löytyy sekin Kaukajärveltä. Spiral-Halliin kuuluu peräti neljä täysimittaista salibandykenttää ja kaksi pienempää kenttää.

Kaukajärven todellinen helmi löytyy Hikivuorelta, jonka huipulta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivän luonnon rauhaan. Rinteitä pitkin mutkittelevat polut johdattelevat reippailijan lopulta satumaisen kauniin metsän äärelle ja jännittäviin luoliin. Valitse omaksesi uusi asunto Kaukajärveltä ja suuntaa liikkumaan kotikulmille.

Toimivat lähipalvelut

Kaukajärven myytävät asunnot asettuvat kattavien lähipalveluiden äärelle. Alueelta löytyvät niin päiväkodit, koulut, apteekki, kirjasto, posti kuin terveyskeskus. Haiharan kartanolla toimii taidekeskus sekä ihastuttava kesäkahvila 200 vuotta vanhassa väentuvan kahvikamarissa. Tutustu näyttelyihin, osallistu taidekurssille tai nauti nukketeatterista ja puistokonserteista koko perheen voimin. Kaukajärven Vinkkelin uusi liikekeskus ilahduttaa paikallisia supermarketilla sekä kahdella ravintolalla.

Kotiudu Kaukajärvelle ilman remonttihuolia

Bonavan myytävät asunnot Kaukajärvellä kutsuvat nauttimaan arjen helppoudesta ilman remonttihuolia. Kerrostalossa piha- ja lumityöt eivät paina mieltä eikä remontteja ole näköpiirissä vielä vuosikausiin. Uudiskohteen perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo mielenrauhaa. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Bonavan myytävät asunnot Kaukajärvellä sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin ensiasuntoon muuttavista aina omakotitalosta luopuville. Laadukkaat materiaalit, esteettömyys, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu luovat perustan uuden Bonava-kodin suunnittelulle. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Kaukajärveltä.

Ensiasunto Kaukajärveltä

Ensimmäisen oman kodin osto on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Uusi asunto Kaukajärveltä on huoleton ja turvallinen valinta, sillä uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden takuu piilevistä virheistä. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Lisäksi uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Mikä parasta, kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan mieleisesi sisustustyylin uuteen kotiisi. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Kaukajärveltä.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen)