amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Asunto Oy Tampereen Kaukatorin Velipoika

Osuuskunnankatu 1, 33710, Tampere
Muuttovalmis

Asunto Oy Tampereen Kaukatorin Velipoika

Osuuskunnankatu 1, 33710, Tampere

Vielä ehdit uuteen kotiin Kaukajärven ykköspaikalle

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Tampereen Kaukajärven keskustaan. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä viimeistä saunallista kolmiota viedään jo!

Asunto Oy Tampereen Kaukatorin Velipoika sijaitsee omalla tontilla Keskisenkadun ja Osuuskunnankadun kulmauksessa, Kaukajärven kehittyvän keskustan sydämessä. Vielä on vapaana yksi ihastuttava saunallinen kolmio seitsemännessä kerroksessa. Avarasta kulmahuoneistosta on näkymät kahteen ilmansuuntaan ja valoisan kodin oleskelutilat avautuvat hulppealle lasitetulle parvekkeille. Asunnossa on fiksuja, arkea helpottavia ratkaisuja, kuten liukuovilla varustettu vaatehuone makuuhuoneessa. Velipojan ja myöhemmin rakennettavan Naapurinlikan kerrostalojen kainaloon jää vehreä suojainen sisäpiha.

Kaupan päälle Asumisturva

Voit tutustua Kaukatorin Velipojan uuteen kotiin huoletta, vaikka nykyinen asunto olisi myymättä. Kaupan päälle saat maksuttoman Bonava Asumisturvan. Se on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Bonava Asumisturva korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Huoneita
3
Pinta-ala
64 m²
Myyntihinta
87 680 €
Kerroksia
7
Koteja yhteensä
41
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistusmuoto
Oma

Naapuruston tarina

Näillä kotikulmilla on asuttu jo viikinkiajoista lähtien, eletty kartanoiden ja kesähuviloiden aikaa, soudeltu järvellä ja nautittu elämästä. Melkein naapurissa viihtyi aikanaan myös kansallisrunoilija J. L Runeberg. 1960-luvulla Kaukajärvestä kasvoi Tampereen ensimmäinen lähiö. Muutos maaseudusta moderniksi kaupunginosaksi jatkuu edelleen. Tervetuloa mukaan osaksi alueen kehittyvää tarinaa!

Lähipalvelut

Velipojan sijainti Kaukajärven keskustassa on palvelujen kannalta ihanteellinen. Esimerkiksi S-market, postipalvelu, erikoisliikkeet, apteekki, kahvilat ja ravintolat löytyvät kivenheiton matkan päästä kotikulmilta. Myös kirjastoon, päiväkotiin sekä ala- ja yläasteelle on vain 400 metrin turvallinen kävelymatka. Niin ikään terveydenhuollon palvelut ovat aivan kotitalon naapurissa.

Liiku ja nauti luonnosta

Velipoika vetää liikkumaan, sillä puolen kilometrin säteeltä löytyvät monipuoliset harrastemahdollisuudet: jäähalli, sählyhalli, vapaa-aikatalo, leikkipuisto ja skeittipuisto. Kirkasvetinen Kaukajärvi tarjoaa uimarantoineen, lenkkipolkuineen ja Hikivuoren jyrkiltä kallioilta avautuvine huikeine näkymineen monenlaista virkistystä läpi vuoden.

Kulkuyhteydet

Kaukajärven keskeinen sijainti takaa hyvät liikenneyhteydet Tampereen keskustaan niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Sujuva liikenneyhteys Tampereen kehätielle mahdollistaa nopeat yhteydet myös muihin kaupunkeihin. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikulmilla riittää myös kevyenliikenteenväyliä.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Velipoika A 41 3H+KT+S 64,0 m² 7 MH: € 87 680
VH: € 246 400
Velipoika A 41
Velipoika A 41
Vapaa
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala
64,0 m²
Krs:
7
Myyntihinta:
MH: € 87 680
VH: € 246 400
Myyty
Velipoika A 6 1H+KT+ALK 33,0 m² 2 Velipoika A 6
Velipoika A 6
Myyty
Tyyppi:
1H+KT+ALK
Pinta-ala
33,0 m²
Krs:
2
Myyty
Velipoika A 3 2H+KT+S 46,0 m² 2 Velipoika A 3
Velipoika A 3
Myyty
Tyyppi:
2H+KT+S
Pinta-ala
46,0 m²
Krs:
2
Myyty
Velipoika A 2 2H+KT+S 58,0 m² 2 Velipoika A 2
Velipoika A 2
Myyty
Tyyppi:
2H+KT+S
Pinta-ala
58,0 m²
Krs:
2
Myyty
Velipoika A 27 1H+KT+ALK 33,0 m² 5 Velipoika A 27
Velipoika A 27
Myyty
Tyyppi:
1H+KT+ALK
Pinta-ala
33,0 m²
Krs:
5
Myyty
Velipoika A 24 2H+KT+S 46,0 m² 5 Velipoika A 24
Velipoika A 24
Myyty
Tyyppi:
2H+KT+S
Pinta-ala
46,0 m²
Krs:
5

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Vielä ehdit mukaan!

Ole meihin yhteydessä, kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi paikan päälle.

Ota yhteyttä

Katso myös

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.