amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Tampereen Velipoika

Osuuskunnankatu 1, 33710, Tampere

Ihania uusia koteja Kaukajärven ykköspaikalla

Uudet valmistuneet asunnot sijaitsevat Tampereen Kaukajärven keskustassa. Velipojan kaikki asunnot on myyty, mutta tutustu Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin.

Asunto Oy Tampereen Kaukatorin Velipoika sijaitsee omalla tontilla Keskisenkadun ja Osuuskunnankadun kulmauksessa, Kaukajärven kehittyvän keskustan sydämessä. Vielä on vapaana yksi ihastuttava saunallinen kolmio seitsemännessä kerroksessa. Avarasta kulmahuoneistosta on näkymät kahteen ilmansuuntaan ja valoisan kodin oleskelutilat avautuvat hulppealle lasitetulle parvekkeille. Asunnossa on fiksuja, arkea helpottavia ratkaisuja, kuten liukuovilla varustettu vaatehuone makuuhuoneessa. Velipojan ja myöhemmin rakennettavan Naapurinlikan kerrostalojen kainaloon jää vehreä suojainen sisäpiha.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
41
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Naapuruston tarina

Näillä kotikulmilla on asuttu jo viikinkiajoista lähtien, eletty kartanoiden ja kesähuviloiden aikaa, soudeltu järvellä ja nautittu elämästä. Melkein naapurissa viihtyi aikanaan myös kansallisrunoilija J. L Runeberg. 1960-luvulla Kaukajärvestä kasvoi Tampereen ensimmäinen lähiö. Muutos maaseudusta moderniksi kaupunginosaksi jatkuu edelleen. Tervetuloa mukaan osaksi alueen kehittyvää tarinaa!

Lähipalvelut

Velipojan sijainti Kaukajärven keskustassa on palvelujen kannalta ihanteellinen. Esimerkiksi S-market, postipalvelu, erikoisliikkeet, apteekki, kahvilat ja ravintolat löytyvät kivenheiton matkan päästä kotikulmilta. Myös kirjastoon, päiväkotiin sekä ala- ja yläasteelle on vain 400 metrin turvallinen kävelymatka. Niin ikään terveydenhuollon palvelut ovat aivan kotitalon naapurissa.

Liiku ja nauti luonnosta

Velipoika vetää liikkumaan, sillä puolen kilometrin säteeltä löytyvät monipuoliset harrastemahdollisuudet: jäähalli, sählyhalli, vapaa-aikatalo, leikkipuisto ja skeittipuisto. Kirkasvetinen Kaukajärvi tarjoaa uimarantoineen, lenkkipolkuineen ja Hikivuoren jyrkiltä kallioilta avautuvine huikeine näkymineen monenlaista virkistystä läpi vuoden.

Kulkuyhteydet

Kaukajärven keskeinen sijainti takaa hyvät liikenneyhteydet Tampereen keskustaan niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Sujuva liikenneyhteys Tampereen kehätielle mahdollistaa nopeat yhteydet myös muihin kaupunkeihin. Pyöräilevien asukkaiden iloksi kotikulmilla riittää myös kevyenliikenteenväyliä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Myyty
Velipoika A 11 3H+KT+S 78,0 m² 3 Velipoika A 11
Velipoika A 11
Myyty
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala:
78,0 m²
Krs:
3
Myyty
Velipoika A 12 2H+KT+S 51,5 m² 3 Velipoika A 12
Velipoika A 12
Myyty
Tyyppi:
2H+KT+S
Pinta-ala:
51,5 m²
Krs:
3
Myyty
Velipoika A 13 1H+KT+ALK 33,0 m² 3 Velipoika A 13
Velipoika A 13
Myyty
Tyyppi:
1H+KT+ALK
Pinta-ala:
33,0 m²
Krs:
3
Myyty
Velipoika A 10 2H+KT+S 46,0 m² 3 Velipoika A 10
Velipoika A 10
Myyty
Tyyppi:
2H+KT+S
Pinta-ala:
46,0 m²
Krs:
3
Myyty
Velipoika A 1 1H+KT 32,5 m² 1 Velipoika A 1
Velipoika A 1
Myyty
Tyyppi:
1H+KT
Pinta-ala:
32,5 m²
Krs:
1
Myyty
Velipoika A 18 3H+KT+S 78,0 m² 4 Velipoika A 18
Velipoika A 18
Myyty
Tyyppi:
3H+KT+S
Pinta-ala:
78,0 m²
Krs:
4

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.