Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Velipoika A 19 Tampereen Velipoika

Myyty

Velipoika A 19, 2 huonetta, 51,5 m²

Kutsuva kaksio saunalla ja parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
51,5 m²
Kerros
4 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Velipoika A 19, 2 huonetta, 51,5 m²

Kutsuva kaksio saunalla ja parvekkeella

Myynnissä ihastuttava 51,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Tampereen Kaukajärvellä. Asunnossa A19 on tilava makuuhuone, lasitettu parveke ja oma sauna.

Tampereen Kaukatorin Velipojan asunto A19 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas neljännen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Katso asunnon esittelyvideo

https://youtu.be/m3s2FcDV3_A

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään. Oleskelutilat avautuvat ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Tästä avarasta kulmahuoneistosta on näkymiä kolmeen ilmansuuntaan. Tilavassa makuuhuoneessa ja ruokailutilassa on persoonalliset tehosteväriseinät, oleskelutiloissa lautaparkettilattia ja laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Lisälämpöä elämään tarjoilee oma sauna.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Lisämukavuutta tilaan tuo miellyttävä parvekematto.

Katso asunnon esittelyvideo

Hyvät yhteistilat

Muuttovalmiin uudiskohteen ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asukkaiden yhteiset tilat, kuten irtaimistovarastot ja kuivaushuone. Velipoika on ensimmäinen Kaukatorille rakennettavista kahdesta uudesta kerrostalosta. Talojen kainaloon muodostuu vehreä ja suojainen sisäpiha. Taloyhtiöille rakennetaan myös yhteinen pysäköintihalli ja autokatospaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Velipoika

Uudet valmistuneet asunnot sijaitsevat Tampereen Kaukajärven keskustassa. Velipojan kaikki asunnot on myyty, mutta tutustu Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1. asumisvuosi on lyhennysvapaa, vastike 2,60 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,23 €/m²/kk

Yhtiölaina

Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 22 vuotta.