Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Velipoika A 21 Tampereen Velipoika

Myyty

Velipoika A 21, 1 huone, 37,5 m²

Velipoika A 21

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
37,5 m²
Kerros
4 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Velipoika A 21, 1 huone, 37,5 m²

Velipoika A 21

Valitse viihtyisä 37,5-neliöinen yksiö uudesta kerrostalosta Tampereen Kaukajärveltä. Velipojan asunnossa A21 on upean toimiva pohjaratkaisu, iso lasitettu parveke ja monikäyttöinen alkovi.

Tampereen Velipojan asunto A21 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Tämä laadukas ja huoleton NCC Aktiivikoti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin ensiasunnon ostajille, sinkuille kuin sijoittajille.

TYYLIÄ JA TEHOKKUUTTA

Tampereen Velipojan neljännen kerroksen asunto on ihastuttava kokonaisuus. Uudiskohteen yksiössä on valoisa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu tilavalle, koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Monikäyttöisen alkovin voi sisustaa makuutilaksi tai vaikkapa työtilaksi. Asunnossa on persoonallinen tehosteseinä, paljon säilytystilaa ja vaatehuone sekä hyvän kokoinen kylpyhuone.

TERVETULOA KAUKATORILLE

Velipoika on ensimmäinen Kaukatorille rakennettavista kahdesta uudesta kerrostalosta. Myöhemmin Velipojan rinnalle nousee Naapurinlikka. Talojen kainaloon tulee vehreä ja suojainen sisäpiha. Taloyhtiöille rakennetaan myös yhteinen pysäköintihalli ja autokatospaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Velipoika

Uudet valmistuneet asunnot sijaitsevat Tampereen Kaukajärven keskustassa. Velipojan kaikki asunnot on myyty, mutta tutustu Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1. asumisvuosi on lyhennysvapaa, vastike 2,60 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,23 €/m²/kk

Yhtiölaina

Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 22 vuotta.