amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Velipoika A 31 Tampereen Velipoika

Myyty

Velipoika A 31, 2 huonetta, 46,0 m²

Kodikas kaksio isolla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46,0 m²
Kerros
6 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Velipoika A 31, 2 huonetta, 46,0 m²

Kodikas kaksio isolla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihastuttava 46-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Tampereen Kaukajärvellä. Asunnossa A31 on tehokkaat neliöt, iso lasitettu parveke ja oma sauna.

Tampereen Kaukatorin Velipojan asunto A31 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Katso asunnon esittelyvideo

https://youtu.be/Y-6tP4aitJs

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään. Oleskelutilat avautuvat ihanasti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on kätevä tilaa säästävä liukuovi, ikkuna parvekkeelle sekä hyvät säilytystilat. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on lautaparkettilattia, laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Asunnossa on persoonallisia tehosteväriseiniä sekä lisälämpöä elämään tarjoileva oma sauna.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Lisämukavuutta tilaan tuo miellyttävä parvekematto.

Katso asunnon esittelyvideo

Hyvät yhteistilat

Muuttovalmiin uudiskohteen ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asukkaiden yhteiset tilat, kuten irtaimistovarastot ja kuivaushuone. Velipoika on ensimmäinen Kaukatorille rakennettavista kahdesta uudesta kerrostalosta. Talojen kainaloon muodostuu vehreä ja suojainen sisäpiha. Taloyhtiöille rakennetaan myös yhteinen pysäköintihalli ja autokatospaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Velipoika

Uudet valmistuneet asunnot sijaitsevat Tampereen Kaukajärven keskustassa. Velipojan kaikki asunnot on myyty, mutta tutustu Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1. asumisvuosi on lyhennysvapaa, vastike 2,60 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,23 €/m²/kk

Yhtiölaina

Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 22 vuotta.