Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Velipoika A 36 Tampereen Velipoika

Myyty

Velipoika A 36, 3 huonetta, 64,0 m²

Velipoika A 36

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
64,0 m²
Kerros
6 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Velipoika A 36, 3 huonetta, 64,0 m²

Velipoika A 36

Valitse valoisa 64-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Tampereen Kaukajärveltä. Velipojan asunnossa A36 on ihanan valoisa iso keittiö, hulppea lasitettu parveke ja oma sauna.

Tampereen Velipojan asunto A36 on laadukas ja huoleton NCC Aktiivikoti, joka sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

TYYLIÄ JA TEHOKKUUTTA

Tampereen Velipojan kuudennen kerroksen asunto on upean tilava kokonaisuus. Uudiskohteen kolmiossa on upean tilava ja valoisa keittiö, joka yhdistyy saumattomasti oleskelutiloihin. Olohuone avautuu isolle lasitetulle parvekkeelle, jonne on ikkuna myös makuuhuoneesta. Isommassa makuuhuoneessa on komean kokoinen vaatehuone. Asunnossa on tehosteseiniä, jotka tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Onni on myös oma sauna!

TERVETULOA KAUKATORILLE

Velipoika on ensimmäinen Kaukatorille rakennettavista kahdesta uudesta kerrostalosta. Myöhemmin Velipojan rinnalle nousee Naapurinlikka. Talojen kainaloon tulee vehreä ja suojainen sisäpiha. Taloyhtiöille rakennetaan myös yhteinen pysäköintihalli ja autokatospaikkoja.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Velipoika

Uudet valmistuneet asunnot sijaitsevat Tampereen Kaukajärven keskustassa. Velipojan kaikki asunnot on myyty, mutta tutustu Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1. asumisvuosi on lyhennysvapaa, vastike 2,60 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,23 €/m²/kk

Yhtiölaina

Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 22 vuotta.