amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Velipoika A 41, 3 huonetta, 64 m²

Ihastuttava ylimmän kerroksen kolmio parvekkeella

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3H+KT+S
Pinta-ala
64,0 m²
Kerros
7 / 7
Myyntihinta
€ 87 680
Lainaosuus
€ 158 720
Velaton hinta
€ 246 400
Pääomavastike
€ 166
Hoitovastike
€ 243
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Velipoika A 41, 3 huonetta, 64 m²

Ihastuttava ylimmän kerroksen kolmio parvekkeella

Myynnissä upea 64-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Tampereen Kaukajärvellä. Asunnossa A41 on tilava keittiö, paljon säilytystilaa ja oma sauna.

Tampereen Kaukatorin Velipojan asunto A41 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän seitsemännen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään. Oleskelutilat avautuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Tästä avarasta kulmahuoneistosta on näkymiä kahteen ilmansuuntaan. Toisessa makuuhuoneessa on tilaa säästävillä liukuovilla varustettu vaatehuone, toisessa hyvät kaapistotilat. Ihanan valoisasta keittiötilasta löytyy mukavasti ikkunallinen paikka ruokapöydälle. Oleskelutiloissa on lautaparkettilattia ja laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Lisälämpöä elämään tarjoilee oma sauna ja tehosteväriseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Lisämukavuutta tilaan tuo miellyttävä parvekematto.

Hyvät yhteistilat

Muuttovalmiin uudiskohteen ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asukkaiden yhteiset tilat, kuten irtaimistovarastot ja kuivaushuone. Velipoika on ensimmäinen Kaukatorille rakennettavista kahdesta uudesta kerrostalosta. Talojen kainaloon muodostuu vehreä ja suojainen sisäpiha. Taloyhtiöille rakennetaan myös yhteinen pysäköintihalli ja autokatospaikkoja.

Katso asunnon esittelyvideo
Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Tampereen Kaukatorin Velipoika

Uudet myytävät asunnot kutsuvat viihtymään Tampereen Kaukajärven keskustaan. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä viimeistä saunallista kolmiota viedään jo! Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 1. asumisvuosi on lyhennysvapaa, vastike 2,60 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 11,23 €/m²/kk

Yhtiölaina

Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 22 vuotta.