Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kolmiot Tampere

Onni on oma koti ja uusi kolmio Tampereelta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kolmiot Tampereella, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kolmion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Tampereen kolmiot sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Tampere

Kaupunginosat Tampereella

Kaikki kaupunginosat Tampereella

Tampereella koko perheen voimin

Bonavan myytävät kolmiot Tampereella sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kotikulmilta löytyy poikkeuksellisen paljon puuhaa koko perheelle. Särkänniemen laitteet ja iloinen tunnelma kutsuvat viettämään rentoa kesäpäivää koko perheen voimin. Päivän päätteeksi voi illallisen nauttia vaikkapa Näsinneulan ravintolassa kotikaupungin huikeita maisemia ihastellen.

Tampereen kaupungin kulttuuriraiteilla pääsee tutustumaan kaupungin historiaan tunnettujen asukkien silmin. Valitse vaikka Juicen Tampere -raitti tai Pate Mustajärven Ikuri -raitti ja koe kaupunki kävellen pyöräillen tai autoillen. Amurin työläismuseokorttelissa aikamatkalle työväestön koteihin ja kaupunginosan historiaan opastetuilla korttelikierroksilla. Lapsille tarjolla on toiminnallisia ulkoleikkikierroksia. Päivän voi päättää Amurin Helmeen, jossa pääsee maistelemaan vanhanajan limonadia ja osallistumaan perinteisille syysmarkkinoille.

Pyynikin kirkkopuisto muistomerkkeineen on ohittamaton osa kaupungin historiaa. Tunnelmallisesta puistosta löytyy Vanha hautausmaa, Aleksanterin kirkko sekä kaunis Kevät-suihkulähde kauniine kukkaistutuksineen. Näsinpuistossa toiminnallinen Tiitiäisen satupuisto kutsuu leikkimään Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runojen maailmaan.

Lielahden entiselle tehdasalueelle on viime vuosina muodostunut oma elämää sykkivä, yhteisöllinen tapahtuma- ja harrastealue. Hurmaavan urbaanin tunnelman luovat monet tempaukset katufestareista vannetanssin kursseihin ja puistopilateksesta pop up -kahviloihin. Entisen tehdashallin sisäskeittiparkki on rakennettu kaupunkilaisten yhteisvoimin ja on harvinaislaatuinen paitsi kokonsa, myös betonisten rakenteidensa ansiosta. Kulttuuritila Kuivaamo on saanut nimensä vanhasta kuivauskonehallista, jonka tiloissa se aloitti toimintansa vuonna 2016. Urbaanin musiikin konsertit, lasten diskot, sirkus ja monet muut tapahtumat vetävät puoleensa kaikenikäisiä. Bonavan myytävät kolmiot Tampereella kutsuvat viettämään aikaa yhdessä koko perheen voimin. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omasi.

Treenaten ja rentoutuen Tampereella

Bonavan myytävät kolmiot Tampereella kutsuvat luonnon ja liikunnan ystäviä. Ihastuttavat puistoalueet keskustassa tarjoavat ihanat puitteet rentoutumiseen luonnon helmassa. Liisanpuiston, Kiovanpuiston ja Kalevan keskuspuiston muodostama viihtyisä puistovyöhyke asettuu aivan Kalevan sydämeen kutsuen kuntoilemaan, pelailemaan ja viettämään rattoisaa aikaa ystävien ja perheen kesken. Ihastuttavassa Sorsapuistossa piknikporukoiden iloinen nauru kuuluu pitkälle. Puistosta löytyy myös kuntoilupaikka aikuisille sekä petankkikenttä, peliareena ja lasten leikkipaikka.

Tampereella kevyenliikenteen väylät ulottuvat keskustasta aina upeille ulkoilureiteille. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise vaikka Niihaman, Kaupin tai Hervannan ulkoilureiteille tai Pyynikin harjun maastoihin. Monet reiteistä muuntuvat talvisin hiihtoladuiksi. Kesällä sijainti Pyhäjärven ja Näsijärven välissä tarjoaa upeat mahdollisuudet vesiurheiluun, veneilyyn ja rannalla rentoutumiseen. Valitse omaksesi uusi kolmio Tampereelta ja nauti liikunnan riemusta ja luonnon rauhasta lähialueilla.

Asuntosijoittajalle kolmio Tampereelta

Kolmio Tampereella on erinomainen valinta sijoituskohteeksi. Jokainen Bonavan kolmio Tampereella on varustettu loistavalla pohjaratkaisulla, viihtyisillä yhteistiloilla sekä laadukkailla materiaaleilla. Tämän lisäksi uudiskohteen etuihin lukeutuu vapaus remonttihuolista vuosikausiksi eteenpäin. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Tampereelta.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi kolmio Tampereelta

Ensimmäisen oman kodin osto on jännittävää aikaa. Kolmio Tampereelta on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnoksi. Heitä hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Uudiskohteessa perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Lisäksi uudiskohteen rakentamista ja myymistä ohjaavat monet lait, jotka antavat ostajalle turvaa ja mielenrauhan. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Tampereelta.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Kolmio Tampereelta tuo sujuvuutta eri elämäntilanteisiin

Bonavan kolmiot Tampereella on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta kolmio Tampereella tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Jokaisen kolmion suunnittelun perustan muodostavat laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin ja rakennammekin kolmioita vain Tampereen kutsuvimmille paikoille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Tampereella on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Ihastu Tampereen virtaan

Uusi kolmio Tampereelta on helppo valinta. Suomen kolmanneksi suurimpana kuntana Tampereelta löytyy kaikki hyvän elämän eväät monenkirjavasta kulttuuritarjonnasta ja vauhtipuistoista aina vehreän luonnon rauhaan. Perheen pienimmille Tampere tarjoilee lukuisia ihastuttavia leikkipaikkoja ja teemapuistoja. Nautiskele piknikistä Sorsapuistossa tai vietä leppoisaa kesäpäivää Viikinkisaaressa Pyhäjärvellä. Shoppailijan iloksi tarjolla on runsaasti tavarataloja ja kauppakeskuksia, kuten Koskikeskus, Lielahtikeskus ja Tullintori. Pohjoismaiden suurin liikekaupunki Ideapark on vain lyhyen bussi- tai automatkan päässä. Ota siis vastaan eläväisen kotikaupungin kutsu ja valitse omaksesi kolmio Tampereelta.

 

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.