Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Tampereen Sinfonia

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Laadukkaita koteja energiseen kotikortteliin

Myynnissä uusia asuntoja viihtyisään Kapellimestarinpihan kotikortteliin. Tampereen Sinfonia hurmaa upealla arkkitehtuurillaan, isoilla ikkunoillaan ja energisellä hyvinvointipihallaan.

Komea kahdeksankerroksinen uudiskohde Asunto Oy Tampereen Linnainmaan Sinfonia tuo elämää sykkivän kaupunginosan sydämeen 76 huoletonta ja laadukasta kotia monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Suositun Kapellimestarinpihan kotikorttelin viimeinen uudiskohde noudattelee alueen raikasta ja tyylikästä linjaa. Tyylikäs tiilijulkisivu, opaaliset parvekekaidelasit ja lattialämmityksen mahdollistamat isot ikkunat luovat arvokkuutta ja lisäävät asumismukavuutta. Korttelin kulmaan asettuvan kotitalon ylimmistä kerroksista avautuu upean väljät näkymät. Olemme miettineet valmiiksi kodin hintaan sisältyvän modernin tyylipaketin raikkaan vaaleine pintoineen ja hillityn tyylikkäine kalusteineen.

Harvinaista herkkua omassa kotikorttelissa

Sinfonia viimeistelee Kapellimestarinpihan kotikorttelin. Viihtyisään naapurustoon on helppo kotiutua, sillä kotoa löytyy kaikki mukavan elämän eväät. Suojaisa piha-alue on suunniteltu hyvinvointia silmällä pitäen aktiiviseen tekemiseen ja osallistumiseen kannustavaksi asukkaiden yhteiseksi oleskelualueeksi. Pihalta löytyy niin grillikatos kuin kiipeilytelineitä. Rentoutumista ja leppoisaa yhdessäoloa tarjoilevat viihtyisät saunatilat sekä taloyhtiötupa keittiöineen. Autopaikkoja on monipuolisesti niin hallissa ja pihakannella kuin avopaikkoina pihalla. Postin automaatin avulla pakettien ja verkko-ostoksien nouto ja lähetys onnistuu kätevästi kotoa käsin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
36 - 72 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
76
Tontin omistaja
Hannulan Hallit Oy
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
63 600 - 102 060 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Kurkista sisään Sinfoniaan

Suositun Kapellimestarinpihan kotikorttelin viimeinen uudiskohde noudattelee alueen raikasta ja tyylikästä linjaa.

Uusi esittelyasunto hurmaa

Tutustu Sinfonian koteihin raikkaan esittelyhuoneiston avulla.

Sinfonian uudet kodit hurmaavat

Linnainmaan eläväisessä ja ystävällisessä naapurustossa monipuoliset palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Värien harmoniaa Sinfoniassa

Sisustusvastaavan vinkit Lue lisää