Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sinfonia A 06, 3 huonetta, 65,0 m²

Saunallinen kulmahuoneisto hulppealla parvekkeella

Ihastu toimivapohjaisen kolmion valoon ja avaruuteen. Tämän toisen kerroksen komistuksen valtteja ovat lattialämmitys, oma sauna ja kahteen ilmansuuntaan avautuvat urbaanit näkymät.

Sinfonian asunto A6 kutsuu viihtymään eloisaan kotikortteliin lähelle palveluja ja vehreää luontoa. Uudiskohteessa elät kohtuullisin asumiskustannuksin vailla remonttihuolia.

9000 eurolla uuteen kotiin

Kun teet kaupan Sinfonian uudesta Bonava-kodista 30.4.2019 mennessä, saat joustavat maksuehdot. Maksat kaupanteon yhteydessä vain 9000 euroa, ja loput vasta uuden kotisi valmistuessa. Vältät päällekkäiset rahoituskulut rakennusaikana ja voit myydä nykyisen kotisi kaikessa rauhassa.

Viihtyisät oleskelutilat

Avaa ovi ja ihastu koko asunnon läpi kantavaan näkymään. Keittotilan ja olohuoneen muodostama avara kokonaisuus on helppo kalustaa, ja tilaa on isollekin ruokailuryhmälle. Kahteen ilmansuuntaan avautuvista suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa. Makuuhuoneet on sijoitettu kätevästi erilleen toisistaan, minkä ansiosta tämä koti taipuu moneen elämäntilanteeseen ja mahdollistaa esimerkiksi toisen huoneen käytön työ- tai vierashuoneena.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Sinfonian uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Kokonaisuuden viimeistelee lattian elegantti harmaa laminaatti. Tämän kodin eteistilassa on kattoon upotetut led-valaisimet ja peiliovellinen liukuovikomero, jossa vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä. Keittotilassa on valkoiset mattapintaiset kaapinovet ja työtasona kestävä musta laminaatti. Kalustevälissä on taustamaalattu valkoinen lasi. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. keraaminen keittotaso, kalusteuuni, kalustepeitteinen astianpesukone sekä teräspintainen jääkaappipakastin. Molemmissa makuuhuoneissa on käytännöllinen säilytyskaapisto valkoisilla liukuovilla.

Pesutilat ja sauna

Raikkaan modernissa kylpyhuoneessa on kiiltävän valkoiset vaakaan asennetut seinälaatat ja tyylikäs tummanharmaa lattialaatoitus. Kääntyvän suihkuseinän kirkas lasi ja pesutilojen kiiltävät kromiyksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Tilavassa pesuhuoneessa on allaskaluste, kätevä pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Tunnelmallisuutta lisäävät kattoon upotetut led-valaisimet. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Saunassa on lasiseinä, ja lauteet ovat tervaleppää.

Lasitettu parveke

Olohuoneen jatkeena on suuri lasitettu parveke, joka avautuu pohjoiseen kadun puolelle ja itään sisäpihan puolelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden. Sisusta parvekkeelle tunnelmallinen kesähuone tai perusta vaikkapa parvekeviljelmä.

Yhteistilat

Sinfonian asukkaita hemmotellaan hulppeilla yhteistiloilla. Kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mukava, ikkunallinen saunaosasto. Yhteisöllisyyttä tarjoilee myös tunnelmallinen taloyhtiötupa terasseineen. Lisäksi kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät säilytystilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille, irtaimistovarastot sekä Postin Smartpost-automaatti.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
65,0 m²
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.