Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sinfonia A 08, 2 huonetta, 48,0 m²

Kaksio kuin unelma

Ihastu uuteen ja valitse omaksesi huoleton uudisasunto. Tässä toisen kerroksen kaunottaressa on kaikki mukavuudet, kuten sauna, vaatehuone ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Sinfonian asunto A8 kutsuu viihtymään Linnainmaan sydämeen, lähelle luontoa ja kattavia palveluja. 48-neliöisen kaksion varustukseen lukeutuvat mm. laadukkaat sisustusmateriaalit ja lattialämmityksen mahdollistamat suuret ikkunat.

Valoa ja laadukkaita sisustusratkaisuja

Avaa ovi ja ihastu valoisaan näkymään, joka kantaa läpi olohuoneen aina parvekkeelle ja sisäpihalle asti. Sisustussuunnittelijamme on valinnut Sinfonian uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin eteistilassa on kattoon upotetut led-valaisimet sekä runsaasti säilytystilaa peiliovellisessa liukuovikaapistossa, jossa vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä. Keittotila on mukavasti erotettu olohuoneesta, mikä mahdollistaa paljon erilaisia sisustusratkaisuja. Keittotilassa on valkoiset mattapintaiset kaapinovet ja työtasona kestävä musta laminaatti. Kalustevälissä on taustamaalattu valkoinen lasi. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. keraaminen keittotaso, kalusteuuni, kalustepeitteinen astianpesukone sekä teräspintainen jääkaappipakastin. Reilun kokoisessa vaatehuoneessa on Elfa-säilytysjärjestelmä. Kodin viimeistelee lattian elegantti harmaa laminaatti.

Pesutilat ja sauna

Raikkaan modernissa kylpyhuoneessa on kiiltävän valkoiset vaakaan asennetut seinälaatat ja tyylikäs tummanharmaa lattialaatoitus. Kääntyvän suihkuseinän kirkas lasi ja pesutilojen kiiltävät kromiyksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Tilavassa pesuhuoneessa on allaskaluste, tilava pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Tunnelmallisuutta lisäävät kattoon upotetut led-valaisimet. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Saunassa on lasiseinä, ja lauteet ovat tervaleppää.

Lasitettu parveke

Olohuoneen jatkeena on koko asunnon levyinen lasitettu parveke, joka avautuu itään sisäpihan puolelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden. Sisusta parvekkeelle tunnelmallinen kesähuone tai perusta vaikkapa parvekeviljelmä.

Yhteistilat

Sinfonian asukkaita hemmotellaan hulppeilla yhteistiloilla. Kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mukava, ikkunallinen saunaosasto. Yhteisöllisyyttä tarjoilee myös tunnelmallinen taloyhtiötupa terasseineen. Lisäksi kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät säilytystilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille, irtaimistovarastot sekä Postin Smartpost-automaatti.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
48,0 m²
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.