Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sinfonia A 11, 3 huonetta, 72,0 m²

Saunallinen kulmahuoneisto hulppealla parvekkeella

Tässä toisen kerroksen kaupunkikolmiossa on kaikki mukavan elämän eväät. Ihanan arjen viimeistelevät oma sauna, korkeat ikkunat, valtava eteläparveke sekä miellyttävä lattialämmitys.

Sinfonian asunto A11 kutsuu eloisaan kotikortteliin lähelle kattavia palveluja ja vehreää luontoa. Uudiskohteessa elät vailla remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Avara pohjaratkaisu

Tämä koti on helppo pitää järjestyksessä, kiitos loistavien säilytystilojen niin eteisessä kuin makuuhuoneissa. Keittotilassa on kotikokkaajan iloksi runsaasti laskupintaa, ikkunat kahteen ilmansuuntaan ja tilaa isommallekin ruokailuryhmälle. Avara olohuone on helppo sisustaa mieleisekseen, ja lattialämmitys ja korkeat ikkunat viimeistelevät viihtyvyyden.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Sinfonian uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Lattian elegantti harmaa laminaatti viimeistelee kokonaisuuden. Tämän kodin eteisessä on kattoon upotetut led-valaisimet ja reilun kokoinen peiliovellinen liukuovikomero. Molemmissa makuuhuoneissa on liukuovikaapisto valkoisilla ovilla. Keittotilassa on valkoiset mattapintaiset kaapinovet ja työtasona kestävä musta laminaatti. Kalustevälissä on taustamaalattu valkoinen lasi. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. keraaminen keittotaso, kalusteuuni, kalustepeitteinen astianpesukone sekä teräspintainen jääkaappipakastin.

Pesutilat ja sauna

Raikkaan modernissa kylpyhuoneessa on kiiltävän valkoiset vaakaan asennetut seinälaatat ja tyylikäs tummanharmaa lattialaatoitus. Kääntyvän suihkuseinän kirkas lasi ja pesutilojen kiiltävät kromiyksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Tilavassa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Tunnelmallisuutta lisäävät kattoon upotetut led-valaisimet. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Saunassa on lasiseinä, ja lauteet ovat tervaleppää. Erillinen wc sujuvoittaa kiireistä arkea.

Lasitettu parveke

Olohuoneen jatkeena on suuri lasitettu parveke, joka avautuu etelään sisäpihan puolelle. Lasituksen ja miellyttävän parvekematon ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden. Sisusta parvekkeelle tunnelmallinen kesähuone tai perusta vaikkapa parvekeviljelmä.

Yhteistilat

Sinfonian asukkaita hemmotellaan hulppeilla yhteistiloilla. Kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mukava, ikkunallinen saunaosasto. Yhteisöllisyyttä tarjoilee myös tunnelmallinen taloyhtiötupa terasseineen. Lisäksi kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät säilytystilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille, irtaimistovarastot sekä Postin Smartpost-automaatti.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 254 700
Myyntihinta
€ 102 060
Lainaosuus
€ 152 640
Pinta-ala
72,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 99
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 674
Hoitovastike
€ 324
Kerros
2 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.