Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Sinfonia A 63, 2 huonetta, 48,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Upea saunallinen kaksio avarin näkymin

Ihastu uuteen ja valitse omaksesi huoleton uudisasunto. Tässä seitsemännen kerroksen kaunottaressa on kaikki mukavuudet, kuten sauna, vaatehuone ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Sinfonian asunto A63 kutsuu viihtymään Linnainmaan sydämeen, lähelle luontoa ja kattavia palveluja. 48-neliöisen kaksion varustukseen lukeutuvat mm. laadukkaat sisustusmateriaalit ja lattialämmityksen mahdollistamat suuret ikkunat.

Valoa ja tunnelmaa

Avaa ovi ja ihastu valoisaan näkymään, joka kantaa läpi olohuoneen aina parvekkeelle ja sisäpihalle asti. Keittotila on mukavasti erotettu olohuoneesta jättäen paljon mahdollisuuksia erilaisille sisustusratkaisuille. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Eggerin kaunis Haapa harmaa laminaatti rytmittää tämän kodin vaaleaa ilmettä. Keittiö on toteutettu moderniksi kokonaisuudeksi Puustellin kalusteilla ja Boschin kodinkoneilla. Kaapit ovat mattavalkoiset ja vetimettömät, joka helpottaa puhtaanapitoa. Välitilaan on valittu kuultava kaunis valkoinen lasi ja työtasona on musta eläväpintainen laminaatti. Keittiön astianpesukone on kalustepeitteinen ja jääkaappi muistuttaa väriltään rosteria. Keittiön viimeistelee kaunis valaistus, joka on toteutettu LED-listoin ja kattospotein.

Pesutilat ja sauna

Huoneiston kylpyhuone on toteutettu  moderniksi kokonaisuudeksi keittiön tavoin. Lattia on laatoitettu  Laattapisteen isolla 30x60 tummanharmaalla laatalla, jonka käytön  unidrain lattiakavio mahdollistaa. Seinissä on niin ikään isot 30x60  kiiltävät valkoiset laatat. Kylpyhuoneen varustus vastaa ajan  vaatimustasoa; seinä-wc on moderni ratkaisu ja helpottaa puhtaanapitoa,  pyykki- ja allaskaappi antavat paljon säilytystilaa ja iso valopeili  kruunaa kokonaisuuden. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä arkeen.

Lasitettu parveke

Olohuoneen jatkeena on koko asunnon levyinen lasitettu parveke, josta avautuu avarat näkymät itään sisäpihan puolelle. Lasituksen ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden.

Yhteistilat

Sinfonian asukkaita hemmotellaan hulppeilla yhteistiloilla. Kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mukava, ikkunallinen saunaosasto. Yhteisöllisyyttä tarjoilee myös tunnelmallinen taloyhtiötupa terasseineen. Lisäksi kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät säilytystilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille, irtaimistovarastot sekä Postin Smartpost-automaatti.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
48,0 m²
Kerros
7 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.