Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Alustava varaus

Sinfonia A 66, 2 huonetta, 35,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: loppuvuodesta 2019

Onni on oma kaksio ja hulppea länsiparveke

Valitse omaksesi ihastuttava 35,5-neliöinen kaksio, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti ja luonnonvalo hyödynnetty suunnittelussa. Viihtyisyyden viimeistelee koko asunnon levyinen lasitettu parveke.

Sinfonian asunto A66 kutsuu eloisaan kotikortteliin lähelle kattavia palveluja ja vehreää luontoa. Uudiskohteessa elät vailla remonttihuolia ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Käytännöllinen pohjaratkaisu

Tämä koti hurmaa jo eteisessä, josta näkymä kantautuu läpi avaran olohuoneen aina lasitetulle parvekkeelle saakka. Toimiva keittotila ja valoisa olohuone muodostavat kutsuvan kokonaisuuden, joka on helppo kalustaa mieleisekseen. Makuuhuoneen voi halutessaan rauhoittaa ja sulkea liukuovilla. Pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi sekä varaus pesukoneelle.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Eggerin kaunis Haapa harmaa laminaatti rytmittää tämän kodin vaaleaa ilmettä. Keittiö on toteutettu moderniksi kokonaisuudeksi Puustellin kalusteilla ja Boschin kodinkoneilla. Kaapit ovat mattavalkoiset ja vetimettömät, joka helpottaa puhtaanapitoa. Välitilaan on valittu kuultava kaunis valkoinen lasi ja työtasona on musta eläväpintainen laminaatti. Keittiön astianpesukone on kalustepeitteinen ja jääkaappi muistuttaa väriltään rosteria. '\n\nKeittiön viimeistelee kaunis valaistus, joka on toteutettu LED-listoin ja kattospotein.Huoneiston kylpyhuone on toteutettu moderniksi kokonaisuudeksi keittiön tavoin. Lattia on laatoitettu Laattapisteen isolla 30x60 tummanharmaalla laatalla, jonka käytön unidrain lattiakavio mahdollistaa. Seinissä on niin ikään isot 30x60 kiiltävät valkoiset laatat. Kylpyhuoneen varustus vastaa ajan vaatimustasoa; seinä-wc on moderni ratkaisu ja helpottaa puhtaanapitoa, pyykki- ja allaskaappi antavat paljon säilytystilaa ja iso valopeili kruunaa kokonaisuuden.

Lasitettu parveke

Olohuoneen jatkeena on koko asunnon levyinen lasitettu länsiparveke, josta avautuu upean urbaanit näkymät pientaloalueen yli kohti kaupunkia. Lasituksen ansiosta voit nauttia tilasta ympäri vuoden.

Yhteistilat

Sinfonian asukkaita hemmotellaan hulppeilla yhteistiloilla. Kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mukava, ikkunallinen saunaosasto. Yhteisöllisyyttä tarjoilee myös tunnelmallinen taloyhtiötupa terasseineen. Lisäksi kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät säilytystilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille, irtaimistovarastot sekä Postin Smartpost-automaatti.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 169 600
Myyntihinta
€ 67 840
Lainaosuus
€ 101 760
Pinta-ala
35,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 66
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 449
Hoitovastike
€ 160
Kerros
7 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakentamisvaiheen mukainen maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupaunteosta. 

  • 90 % myyntihinnasta
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 19.11.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi