amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Vapaa

Sointu A 20, 3 huonetta, 71 m²

Upea kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Tyyppi
3h+kt+s
Pinta-ala
71,0 m²
Kerros
3 / 7
Myyntihinta
€ 89 460
Lainaosuus
€ 151 940
Velaton hinta
€ 241 400
Pääomavastike
€ 127
Hoitovastike
€ 270
Vapaa

Sointu A 20, 3 huonetta, 71 m²

Upea kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä kutsuva 71-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Tampereen Linnainmaalla. Asunnossa A20 on toimiva pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat, oma sauna ja 2 wc-tilaa.

Tampereen Linnainmaan Soinnun asunto A20 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas kolmannen kerroksen uudisasunto sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka avautuu ihanasti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Helposti sisustettavassa asunnossa on lautaparkettilattia, laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Laadukas varustelu, vaatehuone ja hyvät säilytystilat sekä 2 wc-tilaa pistävät arjen rullaamaan ja tehosteväriseinät tuovat kotiin mukavan persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Linnainmaan Soinnun ensimmäisessä kerroksessa on mm. kuivaushuone, ulkoiluväline- ja irtaimistovarasto sekä kätevä kuraeteinen. Kotikorttelin kruunaa viihtyisä piha-alue grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen ja lasten leikkipaikkoineen. Autopaikat on sijoitettu samassa korttelissa sijaitsevaan Kapellimestarinparkkiin, jossa on tarjolla sekä kansi-, katos- että hallipaikkoja.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Tampereen Linnainmaan Sointu

Uudet myytävät asunnot kutsuvat Tampereen Linnainmaalle. Sointu tarjoilee mukavan huoletonta asumista hyvien palvelujen naapurissa. Vielä on tarjolla muutama ihastuttava kolmio. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerät

  • 75 %   Kaupanteossa
  • 15 %   17.10.2016
  • 10 %   29.12.2016

Pääomavastike 

  • 1.-3.vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,17 €/m²/kk

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 25 vuotta.
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti