amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Sointu A 35 Asunto Oy Tampereen Linnainmaan Sointu

Myyty

Sointu A 35, 3 huonetta, 71,0 m²

Komea kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
71,0 m²
Kerros
5 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Sointu A 35, 3 huonetta, 71,0 m²

Komea kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä ihastuttava 71-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Tampereen Linnainmaalla. Asunnossa A35 on toimiva pohjaratkaisu, hyvät säilytystilat, oma sauna ja 2 wc-tilaa.

Tampereen Linnainmaan Soinnun asunto A35 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen kokonaisuuteen, joka avautuu ihanasti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Helposti sisustettavassa asunnossa on lautaparkettilattia, laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään! Laadukas varustelu, vaatehuone ja hyvät säilytystilat sekä 2 wc-tilaa pistävät arjen rullaamaan ja tehosteväriseinät tuovat kotiin mukavan persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Linnainmaan Soinnun ensimmäisessä kerroksessa on mm. kuivaushuone, ulkoiluväline- ja irtaimistovarasto sekä kätevä kuraeteinen. Kotikorttelin kruunaa viihtyisä piha-alue grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen ja lasten leikkipaikkoineen. Autopaikat on sijoitettu samassa korttelissa sijaitsevaan Kapellimestarinparkkiin, jossa on tarjolla sekä kansi-, katos- että hallipaikkoja.

Maksamme puolestasi vuoden vastikkeet

Tartu upeaan tilaisuuteen! Kun teet asuntokaupat Tampereen Linnainmaan Soinnun uudesta asunnosta vuoden 2016 aikana, maksamme puolestasi vuoden vastikkeet. Lisäksi saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Sointu

Soinnun vetovoimaiset uudet asunnot Tampereen Linnainmaalla on loppuunmyyty. Tutustu nyt Tampereen muihin upeisiin uudiskohteisiin ja Bonava-koteihin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerät

  • 75 %   Kaupanteossa
  • 15 %   17.10.2016
  • 10 %   29.12.2016

Pääomavastike 

  • 1.-3.vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,00 €/m²/kk (sis. koron)
  • 4.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,17 €/m²/kk

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Tampereen Seudun Osuuspankista
Laina-aika n. 25 vuotta.
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti