Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Tampereen Tempo

Asu kodikkaasti sympaattisessa naapurustossa

Tempon uudiskohteen asunnot on myyty loppuun, mutta tulossa on lisää huolettomia koteja Kapellimestarinpihan sympaattiseen kotikortteliin. Tutustu hurmaavaan Sinfoniaan.

Asunto Oy Tampereen Linnainmaan Tempo tuo Kapellimestarinpihan viehättävään ja turvalliseen naapurustoon lisää uusia ja huolettomia Bonava-koteja. Asuntojen suunnittelussa on panostettu laatuun, toiminnallisuuteen ja arjen toimivuuteen mukavan rentoa asumista ajatellen. Nämä kodit sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin: niin sinkuille, sijoittajille, ensiasunnon ostajille, nuorille pareille, perheille kuin varttuneemmallekin väelle. Kaikissa kodeissa on hyvät säilytystilat sekä lasitetut parvekkeet tai ihanat omat terassit.

Kotikortteli kutsuu nauttimaan elämästä

Tempon komea kerrostalo jatkaa alueen raikasta ja tyylikästä linjaa: talossa on kaunis tiilijulkisivu ja värilliset parvekekaidelasit. Kapellimestarinpihan kotikorttelin kruunaa upea yhteinen piha-alue. Tänne on kiva kokoontua yhdessä grillailemaan, pelailemaan, kuntoilemaan, kiipeilemään ja leikkimään. Linnainmaan vehreä ympäristö innostaa nauttimaan luonnosta. Pyöräily on tehty erityisen helpoksi, sillä Tempon uudiskohteesta löytyy polkupyörien pesupaikka ja huoltopiste. Ihana yhteinen saunaosasto tarjoaa mukavan mahdollisuuden rentoutumiseen vaikkapa lenkin jälkeen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
38
Tontin omistaja
Hannulan Hallit Oy
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Kuvat

Tempon uudet kodit kutsuvat viihtymään. Kodit on suunniteltu toimiviksi, tehokkaiksi ja kutsuviksi – arkea piristävää luksusta unohtamatta. Tempo soittaa sinistä säveltä.

Ismo Rellman, Arkkitehtitoimisto AR-Vastamäki Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Arkkitehdin terveiset

Kodit on suunniteltu toimiviksi ja tehokkaiksi – arkea piristävää luksusta unohtamatta. Lue lisää

Energiatehokkuusluokka C

Pieni energiankulutus tuo asukkaalle säästöjä, mutta säästää myös luontoa. Lue lisää

Kotimatkalla kanssasi

Iloa ja inspiraatiota asumiseen