Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Tempo A 30 Tampereen Tempo

Varaussopimus

Tempo A 30, 2 huonetta, 46,0 m²

Kaunis kaksio toisessa kerroksessa

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46,0 m²
Velaton hinta
€ 174 800
Pääomavastike
€ 92
Kerros
4 / 4
Lainaosuus
€ 101 200
Myyntihinta
€ 73 600
Hoitovastike
€ 221
Talotyyppi
Kerrostalo
Varaussopimus

Tempo A 30, 2 huonetta, 46,0 m²

Kaunis kaksio toisessa kerroksessa

Valitse omaksesi kodikas 46-neliöinen kaksio, jonka löydät uudesta kerrostalosta ja mukavasta naapurustosta Tampereen Linnainmaalta. Asunnossa on lasitettu parveke ja kätevä vaatehuone.

Tampereen Linnainmaan Tempon asunto A30 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle luontoa ja keskustan palveluja. Tämä huolella suunniteltu neljännen kerroksen koti sopii hyvin niin citysinkuille, nuorille pareille, varttuneellamme väelle kuin kaupunkiasunnosta haaveileville.

Koti alkaa eteisestä

Eteisessä on hyvät ja muunneltavat säilytystilat liukuovin. Toiminnallisen Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta vaatteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä, joten täällä arki rullaa. Eteisestä löytyy tilaa myös peilille, pystynaulakolle ja tuolille. Laatoitetussa pesuhuoneessa on kodikas lattialämmitys ja tilavaraus pesutornille. Putket ovat seinien sisässä. Pesuhuoneesta löytyy myös tyylikäs suihkukaappi ja kätevä pyykkikaappi. Arjen pyöritystä ja tavaroiden säilytystä helpottaa myös makuuhuoneen vaatehuone.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteinen avautuu isohkoon keittotilaan, jossa on tilaa mukavasti myös ruokapöydälle. Oleskelutiloissa on tyylikäs ja kestävä laminaattilattia sekä paljon ehjää seinätilaa, joten koti on helppo sisustaa. Halutessasi voit valita yhdelle seinälle joko tehostemaalin tai -tapetin, joka tuo kotiin pikanttia ja persoonallista ilmettä. Tämän ihastuttavan kaksion ikkunat suuntautuvat koilliseen ja kaakkoon.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu lasitetulle parvekkeellesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Näkymät ovat vehreälle sisäpihalle.

Koti makusi mukaan

Kun olet ostamassa uutta Bonava-asuntoa jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä juuri sinun makusi ja tyylisi mukaisen. Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman uuden kotisi hintaan sisältyviä trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Tutustu myös upeisiin, lisähintaisiin Lifestyle-paketteihimme, joiden avulla voit lisävarustaa kotisi vieläkin ihanammaksi oman elämäntapasi mukaan. Rakastatko esimerkiksi ruoanlaittoa? Kaipaatko kotiisi erityisen kätevää vaatehuoltoa? Vai oletko intohimoinen treenaaja?

Toimivat yhteistilat

Tampereen Linnainmaan Tempon autopaikat sijaitsevat viereisen tontin pysäköintilaitoksessa. Pysäköintipaikkoja löytyy niin autohallin kannen alta kuin sen päältä sekä avopaikkoina että katospaikkoina. Pysäköintipaikat myydään erillisinä osakkeina. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät irtaimistovarastot, polkupyörien huoltotilat, talosauna sekä näppäränä yksityiskohtana kurasieppo-pesutila. Vehreä yhteispiha kutsuu viihtymään grillikatoksineen, pelikenttineen, kuntoiluvälineineen, kiipeilytelineineen sekä leikkipaikkoineen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Tampereen Tempo

Tulossa uusia myytäviä asuntoja, jotka asettuvat viihtyisästi Tampereen Linnainmaan ytimeen. Tempo tarjoilee huolettoman kodikasta elämää Kapellimestarinpihan sympaattisessa kotikorttelissa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta tammikuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta maaliskuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta toukokuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta elokuussa 2017
  • 15 % myyntihinnasta lokakuussa 2017
  • 10 % myyntihinnata joulukuussa 2017

Pääomavastike

  • 3 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike 2,00 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,15 €/m²/kk

Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1,0 % korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk