Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ranta-Tampellan Laituri

Uusia koteja ja rantaelämää

Ranta-Tampellan Laituri on suunniteltu ihmisiä varten. Uudet kodit ja viihtyisä naapurusto kutsuvat komealle paikalle kanavan äärelle ja vain muutaman askeleen päähän Näsijärven rannasta.

Ranta-Tampellan Laituri tuo huolettomia Bonava-koteja modernin kotipaikan sydämeen. Kotikortteli asettuu ihanteellisesti uuden kanavan länsipäähän loistavien liikenneyhteyksien ja kevyen liikenteen väylien kupeeseen. Uudet kodit suunnitellaan asukkaiden toiveita kuunnelleen ja sujuvaan arkeen panostaen. Laituriin tuleekin monia uudisasumisen iloja kuten huolella suunnitellut yhteiskäyttötilat, maanalainen pysäköintihalli, Postin Smartpost-automaatti sekä jätteiden putkikeräysjärjestelmä. Toimivatpa kodit myös vaikka ainutlaatuisena kaupunkikesäpaikkana. Muotokieleltään uudet rakennukset toteutetaan ympäröivää maisemaa kunnioittaen ja sitä hyödyntäen. 8–9-kerroksisista taloista avautuu huikeita näkymiä niin Näsijärvelle ja Särkänniemen suuntaan kuin etelään uudelle kanavalle sekä Tammerkosken niskan suuntaan.

Kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa

Ranta-Tampellan Laituri tarjoaa kaikkea sopivassa suhteessa. Vain muutama askel ja olet jo rannalla, puistoissa tai kuntoilemassa eikä keskustan kuhinoihinkaan ole kuin kilometrin matka. Upouuden kotipaikan iloihin lukeutuvat myös hurjaa vauhtia kehittyvät lähipalvelut. Vaikka Ranta-Tampella hakeekin vielä lopullista muotoaan, voi Laituriin muuttaa ihanan huoletta. Kanavakorttelin sekä Näsijärven rannan länsipäädyn rakennustyöt ovat jo käynnissä, ja Laiturin valmistuessa työmaa väistyy kotikulmilta kauemmas itään. Jätä yhteystietosi nyt, niin pysyt ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman unelmakotisi ensimmäisten joukossa. Uusien kotien pohjat ja hinnat julkaistaan ennakkomarkkinoinnin alkaessa arviolta keväällä 2020. Muuttamaan pääset arviolta alkuvuodesta 2022.

Kuvat

Naapuruston faktat

1
kilometri keskustaan
400
metriä uimarannalle
500
metriä lähikauppaan
1200
metriä juna-asemalle

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut