Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Yksiöt Tampere

Löydä itsellesi yksiö Tampereelta

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Tampereen yksiöt sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Tampereella, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan. 

Myytävät asunnot Tampere

 • Huoneita2 - 3
 • Pinta-ala35.5 - 72 m²
 • Myyntihinta63 600 - 102 060 €
 • Koteja76
 • Huoneita3
 • Pinta-ala72 m²
 • Myyntihinta37 340 - 91 360 €
 • Koteja77
 • Huoneita3
 • Pinta-ala82 m²
 • Myyntihinta102 560 - 133 720 €
 • Koteja82
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala29 - 115 m²
 • Myyntihinta47 100 - 169 600 €
 • Koteja75
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala25 - 84 m²
 • Myyntihinta34 400 - 103 200 €
 • Koteja52
 • Koteja51
Muuttovalmis
Myynnissä
Suunnitteilla

Kaupunginosat Tampereella

Kaikki kaupunginosat Tampereella

Kulttuuria joka makuun Tampereella

Bonavan myytävät yksiöt Tampereella kutsuvat kulttuuririentoihin kotikulmille. Aivan Kalevan kupeesta löytyy monitoimihalli Tampere Areena konsertteineen ja erilaisine tapahtumineen. Areenalle voi tulla viihtymään myös kaveriporukan kesken keilauksen, biljardin ja jousiammunnan pariin.
Tampere-talossa järjestetään vuosittain satoja konsertteja, tapahtumia ja erilaisia tilaisuuksia. Toimipa se jopa presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottonakin vuonna 2013. Pyynikin kesäteatterilla pyörivä katsomo ja hilpeät komediat ovat hurmanneet yleisöjä jo 1940-luvulta lähtien.

Upouusi Kulttuuritila Kuivaamo on saanut nimensä vanhasta kuivauskonehallista, jonka tiloissa se aloitti toimintansa vuonna 2016. Urbaanin musiikin konsertit, diskot, sirkus ja monet muut tapahtumat vetävät puoleensa kaikenikäisiä. Ota kaikki irti lähialueen viihdetarjonnasta ja valitse omaksesi uusi yksiö Tampereelta.

Herkutellen Tampereella

Bonavan myytävät yksiöt Tampereella kutsuvat makumatkalle kaupungin monenkirjavan ravintolatarjonnan äärelle. Ravintola Heinätori Pyynikintorin laidalla ihastuttaa perinteikkäällä menullaan ja välittömällä tunnelmallaan. Historian havinasta voi nauttia myös Finlaysonin tehdasalueella entisessä tehdasrakennuksessa toimivassa panimoravintola Plevnassa. Jo vuodesta 1968 lähtien toimineesta Pispalan Pulterista saa monen paikallisen mukaan Tampereen parhaimmat pihvit. Toiset taas vannovat Ravinteli Huberin nimeen.

Hans Välimäen modernin aasialaishenkinsn ravintola Masun erikoisuus on teppanyaki-tyylinen pöytä, jossa kokki valmistaa annokset pöydässä koko seurueelle. Bodega Salud tarjoilee andalusialaista tunnelmaa ja parhaita espanjalaisia herkkuja. Belgialaisten makujen äärelle pääsee ihastuttavassa August von Trappessa. Valitse omaksesi uusi yksi Tampereelta ja löydä oma suosikkiravintolasi.

Yksiö Tampereella on sijoittajan valinta

Sijoitusasunnoksi yksiö Tampereella on mitä mainioin valinta. Yksiön houkuttelevuutta lisäävät tehokkaat neliöt sekä sijainti Tampereen parhailla paikoilla. Lisäksi uudiskohteessa voit unohtaa remonttihuolet ja yllättävät kulut. Jokainen Bonavan uusi yksiö Tampereella on varusteltu laadukkailla materiaaleilla sekä toimivalla pohjaratkaisulla. Tutustu valloittavaan asuntovalikoimaamme ja valitse yksiö Tampereella.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi yksiö Tampereelta

Valitse omaksesi uusi yksiö Tampereelta ja nauti uudiskohteen tuomista eduista. Upouuteen kotiin on ihanan huoletonta muuttaa. Tehdessäsi ostopäätöksen jo rakentamisen alkuvaiheessa, saat mahdollisuuden valita uuden kotisi sisustustyylin viidestä sisustussuunnittelijan tarkkaan suunnittelemasta tyylikokonaisuudesta. Uudiskohteiden rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait, minkä vuoksi ostaminen on turvallista. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Ensiasunnon ostajana et myöskään maksa varainsiirtoveroa. Tutustu ja ihastu kiehtovaan tarjontaamme ja valitse omaksesi yksiö Tampereelta.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Yksiö Tampereella taipuu erilaisiin elämäntilanteisiin

Valitse omaksesi yksiö Tampereelta ja ihastu uuteen kotiisi. Koska yksiön neliöt ovat rajalliset, suunnittelemme pohjaratkaisut asumisviihtyvyys ja toiminnallisuus edellä. Lisäksi panostamme toimiviin yhteistiloihin ja kutsuviin naapurustoihin. Jokaisen asunnon suunnittelun perustana ovat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Bonavan rakennuttama yksiö Tampereella on oiva valinta sinulle, joka kaipaat huoletonta ja sujuvaa arkea lähellä kaupungin palveluja.

Tampere kutsuu viihtymään

Valitse omaksesi yksiö Tampereelta ja kotiudu kaupungin kutsuvimmille kulmille. Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Uusi yksiö Tampereelta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen. Bonavan uudet yksiöt Tampereella sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on tavarataloja ja kauppakeskuksia, kuten Koskikeskus, Lielahtikeskus ja Tullintori. Pohjoismaiden suurin liikekaupunki Ideapark on vain lyhyen bussi- tai automatkan päässä. Tampereella myös luonto on läsnä monine aktiviteetteineen. Ota siis vastaan tämän eläväisen kotikaupungin kutsu ja valitse omaksesi yksiö Tampereelta.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.