Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kaksiot Turku

Onni on oma kaksio Turussa

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kaksiot Turussa sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kaksiot Turussa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.  Onni on asukkaaltaan näyttävä kaksio Turussa.

Myytävät asunnot Turku

  • Huoneita1 - 3
  • Pinta-ala28 - 74.5 m²
  • Myyntihinta81 000 - 170 900 €
  • Koteja57
  • Huoneita1 - 4
  • Pinta-ala28.5 - 110.5 m²
  • Koteja58
  • Koteja60
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa
Suunnitteilla

Kaupunginosat Turussa

Kaikki kaupunginosat Turussa

Nähtävää ja koettavaa jokaiselle

Bonavan myytävät kaksiot Turussa kutsuvat nauttimaan kulttuurista vanhan pääkaupungin rikkaan viihde-elämän äärelle. Turussa uusi ja vanha kohtaavat ja upea arkkitehtuuri on läsnä kaikkialla kätkien sisälleen toinen toistaan mielenkiintoisempia vierailukohteita. Uusi kaksio Turusta onkin oiva aloitus turkulaiseen elämänmenoon tutustumiseen. Uppoudu maamme historiaan Turun linnassa, josta löytyy myös kaupungin historiallinen museo. Linnan kirkko on paitsi upea vierailukohde, myös suosittu vihkipaikka. Keskiajalta peräisin oleva Turun tuomiokirkko on yksi maamme merkittävimpiä historiallisia rakennuksia. Turun Vanha Suurtori toimii näyttämönä keskiaikaisille markkinoille ja perinteiselle joulurauhan julistukselle.

Turkua ei turhaan kutsuta hurmaavaksi kesäkaupungiksi. Nähtävää ja koettavaa löytyy moneen menoon ja makuun. Samppalinnan kesäteatteri hurmaa musikaaleillaan ja välittömällä tunnelmallaan ja Turun kaupunginteatterissa voi omien tuotantojen lisäksi nähdä vierailevia esityksiä. Linnateatteri tunnetaan hilpeistä komedioistaan ja lastennäytelmistään. Kaksikielisenä kaupunkina Turku tarjoaa teatterin iloa myös ruotsiksi. Aloita oma seikkailusi ja valitse itsellesi uusi kaksio Turusta.

Bonavan uudet kaksiot Turussa kutsuvat musiikin ja kesäisten festarien äärelle. Yhtenä Suomen merkittävimmistä musiikkitapahtumista Ruisrock vetää puoleensa musiikin ystäviä ympäri Suomen. Ruissalon henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa ovat esiintyneet maailmantähdet Metallicasta Bob Dylaniin, kotimaisia huippunimiä unohtamatta. Kaupunkifestivaali Down By The Laituri täyttää Aurajoen rannat ja klubit erilaisilla musiikkitapahtumilla. Kotikulmilla kulttuurikeskus Logomo kutsuu viihtymään konserttien, stand upin ja moninaisten kulttuuritapahtumien äärelle. Valitse omaksesi uusi kaksio Turusta ja seuraa aitiopaikalta kiehtovan kaupungin kulttuurimenoja.

Virtaa luonnosta Turussa

Bonavan uudet myytävät kaksiot Turussa asettuvat huippupaikalle kaupungin kauniin luonnon ja monien harrastusmahdollisuuksien äärelle. Luontopolut, luonnonsuojelualueet ja Saaristomeren kauniit maisemat tuovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Kesäpäivää on mukava viettää Ruissalossa pyöräillen, patikoiden tai leppoisan piknikin parissa. Välillä voi pulahtaa raikkaaseen meriveteen vilvoittelemaan. Aurajoen yläjuoksulla piknikpaikkoja löytyy joka menoon ja makuun. Virnamäen lehtometsä puolestaan tarjoilee upeita mäntymaisemia, jokirannan kallioketoja sekä mielenkiintoisia rautakautisia muinaisjäännöksiä.

Keskustan tuntumassa Urheilupuistossa voi treenien lomassa istahtaa alas luonnon ääniä kuuntelemaan. Laukkavuoren kalliolta avautuvat upeat näkymät, joita voi ihastella lenkkeilyn tai vaikka piknikin lomassa. Lausteelta puolestaan löytyy kenties kaupungin upein frisbeegolgrata. Yhteensä 2888 metrin mittaisen radan varrella pelaajia hemmotellaan vaihtelevilla maastoilla ja upeilla maisemilla. Valitse omaksesi uusi kaksio Turusta ja nauti ympäröivän luonnon kauneudesta urheillen ja rentoutuen.

Kaksio Turussa sopii sijoittajalle

Kaksio Turussa sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi kaksion tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Turun suosituissa naapurustoissa. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa kaksiossa on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Turusta.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi kaksio Turusta

Ensimmäisen oman asunnon osto on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Kaksio Turusta on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnoksi. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville kuluille. Uudiskohteessa perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Lisäksi uudiskohteen rakentamista ja myymistä ohjaavat monet lait, jotka antavat ostajalle turvaa ja mielenrauhan. Kun teet ostopäätöksen jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan uuden turkulaisen kaksiosi sisustusratkaisuiden suunnitteluun. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Turusta.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Kaksio Turussa sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan kaksiot Turussa on suunniteltu huolella vastaamaan monen erilaisen elämäntilanteen tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta kaksio Turussa tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Jokaisen kaksion suunnittelun perustan muodostavat laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin ja rakennammekin kaksioita vain Turun kutsuvimmille paikoille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Turussa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Kaksio Turussa täyttää sisustushaaveet

Valitse omaksesi uusi kaksio Turusta ja toteuta unelmien sisustushaaveet jo rakennusvaiheessa. Kun olet ajoissa mukana, pääset valitsemaan tyylin uuteen kotiisi sisustussuunnittelijamme kokoamista hurmaavista vaihtoehdoista. Moderni tyylikokonaisuus sisältyy aina uuden Bonava-kodin hintaan. Lisäksi valittavana on neljä lisähintaista tyylikokonaisuutta. Ole siis mukana jo rakentamisen ensiaskelilla, niin pääset valitsemaan uuteen turkulaiseen kaksiosi oman makusi mukaisen tyylin. Onnellinen koti näyttää asukkaaltaan, niin myös jokainen uusi kaksio Turussa.

Monien mahdollisuuksien Turku

Uusi kaksio Turusta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen. Kaupungin pitkä historia ja rikas kulttuurielämä tekevät Turusta eläväisen kotipaikan ympäri vuoden. Ruissalon luonto ja Aurajoen rannan ihastuttavat jokilaivat kutsuvat nautiskelemaan rennosta kesäpäivästä. Kulttuurin ja historian ystävälle Turku tarjoaa ihanteelliset puitteet. Turun tuomiokirkkoa pidetäänkin Suomen rakennushistoriallisesti merkittävimpänä muistomerkkinä ja keskiaikaiset markkinat Vanhan Suurtorin alueella hurmaavat niin paikalliset kuin turistitkin. Modernimpaa viihdettä tarjoilee muun muassa kulttuurikeskus Logomo. Bonavan kaksiot Turussa asettuvat kaupungin vetovoimaisille sijainneille ja viihtyisiin naapurustoihin. Valitse omaksesi kaksio Turusta ja pääset kaupungin kutsuvimmille kotikulmille.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!