Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 01 Turun Brahenportti

Myyty

Brahenportti A 01, 1 huone, 46,5 m²

Tilava yksiö monikäyttöisellä alkovilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46,5 m²
Kerros
1 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Brahenportti A 01, 1 huone, 46,5 m²

Tilava yksiö monikäyttöisellä alkovilla

Myynnissä komea 46,5-neliöinen yksiö Turun keskustassa. Asunnossa A01 on kaikki mukavan elämän eväät toimivassa paketissa.

Turun Brahenportin asunto A01 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ensimmäisen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu tilavan yksiön valoisaan pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle. Näkymät ovat ilta-aurinkoon. Tässä kodissa on kiva alkovi, joka muuntuu moneen tarpeeseen, kuten työtilaksi tai makuutilaksi. Eteisessä on runsaasti tilaa säilytykseen. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti.

Oma parveke

Avaa ovi ja astu omalle parvekkeellesi. Sisusta parvekkeelle kalustein ja kukin oma pieni lepopaikkasi vaikkapa mukavaa kahvihetkeä varten.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Osallistu Tarjouskauppaan

Brahenportin asunto A1 on mukana Kiinteistömaailman Tarjouskaupassa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Asunnon A1 Tarjouskaupan velaton lähtöhinta on 166 000 euroa. Kirjallisesti tehtävät tarjoukset ovat kaikille avoimia ja niitä voi seurata Kiinteistömaailman sivuilla. Tarjouskaupan mukaisesti asunnon myyjä päättää, hyväksyykö tarjouksen vai ei. Kysy lisää Bonava asuntomyynnistä.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä olevat uudet asunnot sijaitsevat vain kivenheiton päässä Turun keskustasta, kauppatorilta ja Aurajokirannasta. Brahenportin kodit tarjoavat asumista omassa rauhassa ja elämän sykkeessä. Lue lisää

Ota yhteyttä

siteassets/yleiset/blockit/asunnot/3d-esittelykuva_a1.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään