amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Brahenportti A 04 Turun Brahenportti

Vapaa

Brahenportti A 04, 3 huonetta, 72,5 m²

Ihastuttava kolmio omalla saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
72,5 m²
Velaton hinta
€ 298 700
Pääomavastike
€ 766
Kerros
1 / 5
Lainaosuus
€ 181 250
Myyntihinta
€ 117 450
Hoitovastike
€ 247
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Brahenportti A 04, 3 huonetta, 72,5 m²

Ihastuttava kolmio omalla saunalla

Myynnissä viehättävä 72,5-neliöinen kolmio Turun keskustassa. Asunnossa A04 on moneen menoon sopiva pohjaratkaisu ja oma sauna.

Turun Brahenportin asunto A04 kutsuu viihtymään huippupaikalle kaupungin palvelujen äärelle. Tämä huoleton ja laadukas ensimmäisen kerroksen citykoti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kolmion valoisaan pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu parvekkeelle. Tässä moneen tarpeeseen muuttuvassa kodissa on kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, joista toinen avautuu parvekkeelle. Oleskelutiloissa ja keittiössä on lautaparketti. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään!

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Turun Brahenportin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnossa A4 on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Eteisessä on kätevä vaatekaappi peililiukuovin ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen, vaakaan asennettu laatoitus ja työtasona kestävä laminaatti (väri betoni). Astianpesukone ja jääpakastinkaappi ovat valkoiset, keittotaso keraaminen. Makuuhuoneessa on persoonallisuutta kotiin tuova tehosteväriseinä. Valkoisen ja harmaan sävyyn laatoitetusta pesutilasta löytyy allaskaluste, peilikaappi sekä lasinen suihkuseinä. Lasiovella varustetun saunan katto ja seinät ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Oma parveke

Avaa ovi ja astu omalle parvekkeellesi. Sisusta parvekkeelle kalustein ja kukin oma pieni lepopaikkasi vaikkapa mukavaa kahvihetkeä varten.

Rauhassa kaupungin sykkeessä

Turun Brahenportissa asutaan keskellä kaupunkia omassa rauhassa, kiitos hyvän äänieristyksen. Omalle tontille sijoittuva uudiskohde onkin kuin seesteinen saareke kaupungin sykkeessä. Uusien kerrostalojen suojaan rajautuu ihanan viihtyisä sisäpiha asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Osallistu Tarjouskauppaan

Brahenportin asunto A4 on mukana Kiinteistömaailman Tarjouskaupassa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin. Asunnon A4 Tarjouskaupan velaton lähtöhinta on 251 00 euroa. Kirjallisesti tehtävät tarjoukset ovat kaikille avoimia ja niitä voi seurata Kiinteistömaailman sivuilla. Tarjouskaupan mukaisesti asunnon myyjä päättää, hyväksyykö tarjouksen vai ei. Kysy lisää Bonava asuntomyynnistä.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Turun Brahenportti

Myynnissä uusia asuntoja vain kivenheiton päässä Turun keskustan ytimestä. Turun Brahenportin uudet asunnot tarjoavat urbaania asumista omassa rauhassa palvelujen äärellä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

siteassets/yleiset/blockit/asunnot/3d-esittelykuva_a4.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään